Justin Trudeau'ya rakip çıktı! İşte başbakanın Afgan versiyonu!

Kanada seçimlerini kazanırken kendini 'yakışıklı' olarak sunan Justin Trudeau'ya rakip çıktı. 'Afgan Star' yarışmacılarından Abdul Selam Meftun, Trudeau'ya benzerliğiyle sosyal medyada fenomen haline geldi. Programa katılana dek 23. Kanada Başbakanı'nın adını duymamış olan Abdul Selam Meftun, artık Justin Trudeau ile benzerliği üzerinden yarışmayı kazanmayı ve 'kayıp ikiziyle' tanışmayı umuyor.

Giriş Tarihi 14 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 14 Ocak 2019, 17:48
Justin Trudeau’ya rakip çıktı! İşte başbakanın Afgan versiyonu!

İÇİNDEKİLER

Kanada seçimlerini kazanırken kendini 'yakışıklı' olarak sunan Justin Trudeau'ya rakip çıktı. Afganistan'ın Badahşan eyaletindeki düğünlerde halk şarkıları söylerken TV'deki yetenek yarışması 'Afgan Star'a katılarak kaderi değişen Abdul Selam Meftun, Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun 'kayıp ikizi' olarak ilgi görmeye başladı. 29 yaşındaki kıvırcık saçlı, kalın kaşlı türkücünün Justin Trudeau ile benzerliği dikkatleri çekti.

JUSTIN TRUDEAU'NUN ADINI HİÇ DUYMAMIŞTI
23. Kanada Başbakanı'nın adını duymamış olan Abdul Selam Meftun, artık Justin Trudeau ile benzerliği üzerinden yarışmayı kazanmayı ve 'kayıp ikiziyle' tanışmayı umuyor.

"İNSANLAR ARTIK ASIL İSMİMİ UNUTTU"
Yarışmanın son 8'ine kalmayı başaran Meftun, Fransız haber ajansı AFP'ye "İnsanlar artık asıl ismimi unuttu. Beni 'Justin Trudeau' diye çağırıyorlar. Bense sosyal medyadaki fotoğrafları görene dek Justin Trudeau hakkında hiçbir şey bilmiyordum" diye konuştu.

"EĞER O İSTERSE..."
Yarışmayı kazanarak kariyerini ilerletmek ve eşi ile 4 çocuğuna daha iyi bir hayat sağlayabilmek umudunu dile getiren Meftun, "Eğer o da isterse Trudeau ile tanışmak isterim. Ne de olsa o küresel bir kişilik, bense Afganistan'ın ücra bir köşesinden yoksul bir adamım. Neler olacağını göreceğiz" dedi.

'Afgan Star'ın 4 jüri üyesinden biri olan Afganistan doğumlu Kanada vatandaşı müzisyen Keys Ülfet, Meftun'u görür görmez "Benim başbakanımın tıpkısının aynısı" tepkisini göstermişti. Meftun'un sesinin mest edici olduğu görüşündeki Ülfet, Afgan türkücü için Justin Trudeau'nun da ötesine geçen hedefler koydu:

"Allah vergisi bir vokal kabiliyeti var. Yeni Justin Bieber olabilir."