Kaliforniya'daki yangın kontrol altına alınamıyor

Kaliforniya’daki yangın Hollywood’a sıçradı! Alevler, Kim Kardashian, Kendall ve Kylie Jenner ile Lady Gaga’nın milyon dolarlık evlerini kül ederken, ünlü isimler tası tarağı toplayıp kaçtı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Kasım 2018 Güncelleme 11 Kasım 2018, 00:23
Kaliforniya’daki yangın kontrol altına alınamıyor

İÇİNDEKİLER



A
BD'nin Kaliforniya eyaletindeki yangın, yıktı geçti! Şu ana kadar 35 bin dönümlük alanı küle çeviren yangında 9 kişi hayatını kaybetti. Cuma gününden beri kontrol altına alınamayan yangın, Hollywood'un ünlü isimlerini de etkiledi.




Televizyon yıldızı Kim Kardashian ile rapçi eşi Kanye West, alevlerin arasında kalan evini terk etti. O anları Instagram hesabından paylaşan Kardashian, itfaiye ekiplerine teşekkür etti. Kendall ve Kylie Jenner kardeşlerin evi de alevlerden etkilendi. Geçtiğimiz gün, Victoria's Secret defilesinde boy gösteren Kendall Jenner evinin dumanlara teslim olmuş halini yayınlayıp üzgün olduğunu belirti. Caitlyn Jenner da evinin alevlere teslim olduğunu söyledi.


Şarkıcı Lady Gaga da 23 milyon dolar değerindeki evini alevlerin arasında bırakıp canını zor kurtaran isimlerdendi! Gaga'nın evinin dumanlar altında kaldığı ve alevlere teslim olabileceği öğrenildi.



Jenner kardeşlerin de evine ateş düştü! Kylie Jenner'ın 16 milyon dolarlık evi, alevlere teslim oldu. Ünlü model Kendall Jenner'ın dumanların arasında kalan 8.5 milyon dolarlık evinin de tehlikede olduğu açıklandı.