Beyaz 'Sor'ay!

Beyaz Saray’dan bir yetkili New York Times’a mektup yolladı. “Trump’ın kötü sonuçlar doğurabilecek eğilimlerini engellemek için direniyoruz” diye yazdı. Herkes makaleyi kaleme alan gizemli kişiye odaklandı. İlk sıradaki şüpheliler arasında ise Melania Trump ile Ivanka Trump vardı. Başkan Trump ise tüm ekibini sorguya aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2018 Güncelleme 08 Eylül 2018, 02:57
Beyaz ’Sor’ay!

İÇİNDEKİLER

Donald Trump ABD Başkanı seçildi. Krizler hiç bitmedi. Son olarak bir mektup ABD gündemini yeniden alevlendirdi. Üst düzey bir Beyaz Saray yetkilisi New York Times'a bir makale gönderdi. Trump yönetiminden bir ismin yazdığı makalede, "Trump gidene kadar demokratik kurumları korumak ve Trump'ın kötü sonuçlar doğurabilecek eğilimlerini engellemek için birçok Beyaz Saray yetkilisi olarak direniyoruz. Artık Beyaz Saray'da iki başkanlık var" denildi.



YALAN MAKİNESİNE GİRECEKLER
Bu gelişmeden sonra herkes "Mektubu kim yazdı?" sorusuna cevap bulmak için harekete geçti. Gözler 12 kişiye çevrildi. Ancak en favori şüphelinin first lady Melania Trump olduğu belirtildi. Melania Trump'ın eşinin ihanet haberlerinin ardından ondan intikam almak için bu mektubu yazdığı kaydedildi. İkinci isim olarak da Trump'ın kızı Ivanka'nın adı geçti. Öte yandan Trump, mektubun yazan kişiyi bulmak için herkesi sorguya çekti. Hatta Beyaz Saray çalışanlarının yalan makinesine gireceği belirtildi.



Makalenin yazarına Trump'tan zehir zemberek yanıt geldi. Trump "Bunu yazan derin devlet ajanlarından biri" dedi.



TRUMP KABADAYI

ABD eski Başkanı Obama, Trump'ı kabadayıya benzeterek, "Biz Amerikalılar kabadayılara karşı dururuz. Onları izlemeyiz" dedi. Kötü politikaları durdurmanın tek bir yolu olduğu nu söyleyen Obama, "O da Amerikalılar'ın oyları" diye konuştu.