CIA eski Başkanı John Brennan: Trump önümüzdeki yılı göremez

CIA eski Başkanı John Brennan'ın Mart ayında bir konuşmasında Trump'ın 2019'u göremeyeceğini vurguladığı ortaya çıktı

Giriş Tarihi 06 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 06 Eylül 2018, 22:57
CIA eski Başkanı John Brennan: Trump önümüzdeki yılı göremez

İÇİNDEKİLER

The Daily Beast internet sitesinde yer alan Michael Weiss imzalı makalede, son zamanlarda Evanjelistler'in kontrol altına aldığı Donald Trump'ın 2019 yılbaşını görmeden ofisi terk etmek zorunda kalacağı bildirildi.


CIA eski Başkanı John Brennan'ın Mart ayında bir toplantıda son zamanlarda dünyanın birçok kesiminden tepki toplayan Donald Trump'ın, Beyaz Saray'daki görevinde ilk dönemini tamamlayamadan görevden ayrılmak zorunda kalacağını söylediği ortaya çıktı.



EVANJELİSTLERİN BASKISI ALTINDA
Göreve ilk geldiğinde bazı kesimler tarafından olumlu karşılanan Donald Trump'ın zamanla skandal bir isme dönüşünün arkasında evanjelistlerin olduğu biliniyor.

Gerek Türkiye, gerek Filistin konularında Evanjelistlerin baskısı altında hareket eden Trump, içeride yaşadığı sıkışıklığın çaresini evanjelistlere sarılmakta buldu.



EVANJELİSTLERİN OFİS'TEKİ KOLU PENCE
Son zamanlarda Evanjelistlerin etkisi altına giren ve onlardan gelen buyruklara göre hareket eden Donald Trump'ın bu durumun içerisinde olmasındaki en büyük etkenlerden biri ABD Başkan Yardımcısı Pence. Pence'in Evanjelistlerle derin bir bağı olduğu ve Ofis'e onların isteği doğrultusunda ve emirlerini yerine getirmek üzere yerleştirildiği biliniyor.

Türkiye'ye Ajan Brunson üzerinden yapılan saldırılarda da Pence'in başrolde olduğu ve Trump'ı tetikleyen etken olduğu biliniyordu.

Yaşanan son gelişmelerle beraber Donald Trump'ın yakın zamanda Beyaz Saray'daki görevinden ayrılacağı iddiaları iyice yoğunluk kazandı.