Almanlar büyük saçmaladı: Dünya Kupası'ndan Erdoğan yüzünden elenmişler...

Almanya'da yayın yapan ZDF kanalında, milli takımlarının Dünya Kupası'ndan elenmesi sonrası yapılan program izleyenleri gülme krizine soktu. Sebebi ise yayının komedi programı olması değildi; her fırsatta Türkiye düşmanlığı yapan Cem Özdemir'in yayında Almanya'nın elenmesini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bağlamasıydı...

Giriş Tarihi 28 Haziran 2018, 00:00 Güncelleme 28 Haziran 2018, 18:26
Almanlar büyük saçmaladı: Dünya Kupası’ndan Erdoğan yüzünden elenmişler...

İÇİNDEKİLER

Güney Kore'ye 2-0 yenilip Dünya Kupası'ndan elenen Almanlar başarısızlığı nereye bağlayacaklarını şaşırdılar. Maçın ardından Türkiye düşmanı Cem Özdemir'i yayına çıkaran Alman ZDF kanalı, Dünya Kupası'ndaki başarısızlığı Türk asıllı futbolcular Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmesine bağladı. Bu saçmalığa Almanlar bile güldü.


EN ZAYIF TAKIMLARDAN GÜNEY KORE'Yİ ERDOĞAN YÜZÜNDEN YENEMEMİŞLER (!)

Her fırsatta Türkiye düşmanlığı yapmayı ihmal etmeyen Cem Özdemir'in yorumları izleyen Almanları bile güldürdü. Son dünya şampiyonu takımlarının Meksika ve kendisinden kat, kat güçsüz olan Güney Kore'ye yenilerek grup sonuncusu olması hakkında konuşan Cem Özdemir, Almanya'nın bu başarısızlığının sebebini, Mesut ve İlkay'ın Erdoğan'la çektirdiği fotoğrafa bağladı!


DALGA KONUSU OLDU...

Alman futbol seyircileri tarafından bile 'saçmalık' olarak nitelendirilen Cem Özdemir'in sözlerine göre, Mesut ve İlkay'ın Erdoğan'la fotoğraf çektirmesi takımın moralini bozdu ve bu yüzden de sahada başarısız oldular. Bu sözlere tepki gösteren Almanlar 'Bir kere de sorunu kendimizde arayalım' dediler. Olayı komik bir şekilde Türkiye'ye bağlayarak düşmanlıklarına devam eden Cem Özdemir ve ZDF'nin bu yayını, gurbetçi vatandaşların da tepkisini çekti.


O FOTOĞRAFLARA IRKÇI SALDIRI OLMUŞTU

Alman taraftarlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekildikleri fotoğraf sonrası Mesut ve İlkay'a tepki göstermiş, ırkçılık boyutlarında saldırılarda bulunmuşlardı. Bu durumdan etkilenen Alman Milli Takımı teknik direktörü Löw de iki oyuncuyu bazı maçlarda yedek bıraktı.