Nankörler

Almanya, Dünya Kupası’ndaki ilk maçında Meksika’ya yenildi. Nazi kafalılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşen Mesut Özil’i günah keçisi seçti. Yıldız oyuncunun bugüne kadar yaptığı katkıları unutup, nankörlük etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2018 Güncelleme 20 Haziran 2018, 01:49
Nankörler

İÇİNDEKİLER

Dünya Kupası'nın son şampiyonu Almanya, 2018 Dünya Kupası'na 1-0'lık Meksika yenilgisiyle başladı. Irkçı Almanlar ise İngiltere'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen İlkay Gündoğan ile Mesut Özil'e yine sert çıktı. Alman Milli Takımı'nın en çok formasını giyen oyuncu rekorunu elinde bulunduran Lothar Matthaus, Mesut Özil'e resmen hakaretler yağdırdı.



Mesut Özil'i yenilginin tek sorumlusu olarak gösteren Mattahaus, "Almanya formasıyla sahada rahat hissetmediğini sık sık düşünürüm. Aynı zamanda sahada serbest de değil ve neredeyse oynamak istemiyor gibi. Kalp yok, heyecan yok, tutkusu yok" diye konuştu.

Özıl'ın son oynanan Meksika maçında heyecandan yoksun ve oynadığını oyunundan zevk almadığını savunan Matthaus, "Son bir-iki yıldır Mesut, beklenenin altında. Joachim Löw'ün beklentilerinin karşılığını veremedi" ifadelerini kullandı.