Hipnoz etti

Önceki gün 3. bebeğini 5 saatte doğuran Middleton, 7 saat sonra basının karşısına çıktı. Tüm dünyayı şaşkına uğratan Kate Middleton’ın sırrı ise ‘hipnozla doğum’...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2018 Güncelleme 25 Nisan 2018, 01:12
Hipnoz etti

İÇİNDEKİLER

İngiltere Kraliyet Ailesi, yeni bebeğin heyecanını yaşarken gündeme Kate Middleton oturdu. Önceki gün üçüncü kez anne olan Cambridge Düşesi'nin kısa sürede doğum yapması ve doğumdan hemen sonra bakımlı bir şekilde basının karşısına çıkması olay yaratttı. Tahtın 2 numaralı varisi eşi Prens William'la doğum yaptıktan 7 saat sonra basın ordusuna poz veren Kate Middleton, güzelliğiyle yine büyüledi. Gazetecilerin karşısına çıkmak için 45 dakikalık bir hazırlık yapan Kate Middleton'ın bu kadar dinç görünmesinde ise hipno doğum (hipnozla doğum) yönteminin etkili olduğu konuşuluyor. Diğer iki çocuğunda da olduğu gibi bu yöntemi tercih eden Kate Middleton, önceki gün sabah 6'da hastaneye giderek 11'i bir geçe doğumu gerçekleştirdi.

HEPSİNDE AYNI YÖNTEM
Uzmanlara göre hipnozla doğum; gevşeme ve nefes teknikleriyle ağrıyı kontrol altına almayı ve bebeğin gelişini annenin hayalinde canlandırarak kolay doğum yapmasını sağlıyor. Bu arada üçüncü bebeğini beş saat bir dakikada dünyaya getiren Düşes Middleton; 2013 yılında oğlu Prens George'u 10 buçuk saatte, 2015'te de kızı Prenses Charlotte'ı sadece 2 saat 34 dakikada doğurmuştu.


Tahtın 2. sıradaki varisi Prens William'ın önceki gün dünyaya gelen oğlu, annesinin kucağında ilk pozunu böyle verdi.


GÜZELLİĞİN BEDELİ: 15 BİN 400 TL
GÖZ KREMİ : 28 POUND
GÖZ ALTI KAPATICISI : 23 POUND
FAR : 15 POUND
DUDAK KALEMİ : 15 POUND
RUJ: 18 POUND
OJE: 10 POUND
SAÇ SPREYİ : 4 POUND
ÖZEL KUAFÖR : 300 POUND
ELBİSE : (Jenny Packham) 1800
POUND AYAKKABI : (Gianvito Rossi) 485
POUND TOPLAM : 2698 pound


Şimdilerde üçüncü bebeğine kavuşan Prens William, bundan 34 yıl önceki bu karede annesi Prens Diana'nın kucağında ve babası Prens Charles'ın yanında.

Kate Middleton, üçüncü bebeğiyle kamuoyu karşısına çıkarken tercih ettiği tarzıyla da eşi Prens William'ın annesi Prenses Diana'ya saygı duruşunda bulundu. Cambridge Düşesi, bundan 34 yıl önce Prens William'ı eşi Prens Charles'le basına tanıtan Diana'yla bir örnek elbise tercihi yaptı.



Cambrıdge Düşesi Kate Middleton, doğumun ardından özel odasında dinlenirken eşi Prens William da 4 yaşındaki oğlu George ile 2 yaşındaki kızı Charlotte'u St Mary's Hastanesi'ne getirdi. Kapıdakı gazeteci ordusunu gören minik Prenses'in onları eliyle selamladığı anlar ise ülkede olay yarattı. henüz 2 yaşındaki Charlotte, bu tavrıyla "Prenses, şimdiden geleceğin kraliçesi olacağını ilan etti" yorumları yaptırdı. Middleton ile William'ı ilk ziyaret edenler arasında 19 Mayıs'ta evlenecek olan Prens Harry ile Meghan Markle da vardı. Markle'ın zayıflamış hali, "Stresten kilo verdi" dedirtti.



Düğünleri için gün sayan Meghan Markle ile Prens Harry, hastaneye el ele geldi.