Kate Middleton doğum yaptı

Cambridge Düşesi Kate Middleton,üçüncü çocuğu ve tahtın yeni varisini dünyaya getirdi. Middleton bugün sabah saatlerinde üçüncü çocuğuna doğum yapmak üzere hastaneye götürüldü. Kate Middleton üçüncü bebeğini de oğlu prens George ve kızı prenses Charlotte’ı dünyaya getirdiği başkent Londra’daki St. Mary’s Hastanesindeki Lindo Wing kliniğinde dünyaya getirdi

Giriş Tarihi 23 Nisan 2018, 00:00 Güncelleme 23 Nisan 2018, 18:04
Kate Middleton doğum yaptı

İÇİNDEKİLER



Cambridge Düşesi Kate Middleton üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Bebeğin 3,9 kilo doğduğu duyuruldu.



Cambridge Düşesi Kate Middleton, bu sabah saatlerinde doğum yapacağı hastaneye gitti.



Middleton, eşi Prens William ile birlikte sabah saat 6'da St George's Hastanesi'ne otomobille ulaştı.



Londra'daki St George's Hastanesi'nin özel doğum kliniği Lindo Wing'de doğum yapan Middleton için hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.



Hem İngiliz hem de dünya basını da kraliyet ailesinin doğum sonrası fotoğrafını yakalamak için hastane önünde bekleyişinü sürdürüyor.



2011 yılının Nisan ayında evlenen Kate Middleton ve Prens William, ilk bebekleri Prens George'u 2013 yılında kucaklarına aldı. Ondan iki yıl sonra da Prenses Charlotte dünyaya geldi. Yeni doğan kraliyet bebeği, Prens George ve ablası Prenses Charlotte'tan sonra tahtın altıncı varisi oldu.



Prens William ve Kate Middleton'ın üçüncü bebeği, Cambridge Dükü unvanını alacak.



St Mary's Hastanesi önündeki hazırlıklar, 15 gün öncesinden başlamış, hastanenin bulunduğu caddeye park yasağı konularak cadde bariyerlerle kapatılmıştı.



Hastane önüne bariyerler konuldu ve Kate Middleton hastanede olduğu sürece park yasağı olacağı duyuruldu.



Bebeğin cinsiyeti erkek.