'Gör'ling

Rus sporcu Anastasya Brizgalova, Kış Olimpiyat Oyunları’nda piste çıktı. Curling sporunda ilk derecesini aldı. Güzelliği ile büyük beğeni topladı. Angelina Jolie’ye benzetilince şu yorumu yaptı: “Güzelliğe madalya vermiyorlar..."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2018 Güncelleme 19 Şubat 2018, 17:51

İÇİNDEKİLER

Güney Kore'de yapılan 23. Kış Olimpiyat Oyunları, izleyenleri ısıttı. Buz gibi rekorlar kırıldı. Piste çıkan isimler arasında Rus sporcu Anastasya Brizgalova (25) da vardı. Brizgalova, curling sporunda şov yaptı. Eşi Aleksandr Kruşnelskiy ile rekor kırdı. Curling sporunda ilk olimpik madalyasını kazanıp hem tarihe geçti hem de tarih yazdı. Ancak o sadece sporuyla değil güzelliği ile de tüm bakışları üzerinde topladı. Hollywood yıldızı Angelina Jolie'ye benzetilen ve curling sporuna ani bir ilgi artışına sebep olan Brizgalova, iltifatlardan memnun olduğunu açıkladı. Ancak müsabakalara odaklandığını vurguladı. Brizgalova "Güzelliğe madalya vermiyorlar" ifadesini kullandı. Bu arada Brizgalova'yı Hollywood yıldızları Angelina Jolie ve Megan Fox'a benzeten Twitter kullanıcıları, artık curling izlemek için bir sebepleri olduğunu yazdı. İşte daha çok ABD'liler tarafından atılan o mesajlar:
Curlingin kel yaşlı adamlara göre bir spor olduğunu düşünüyordum ama Megan Fox'a benzeyen Anastasya Brizgalova ile aniden bu sporu sevmeye başladım.
Hâlâ ABD'yi destekliyorum ama Rus curlingci Anastasya Brizgalova modele benziyor.
Curlingi sevmek için başka bir nedene ihtiyacınız var mı?
Baktıkça gözlerim kamaşıyor. Anastasya Brizgalova, Angelina Jolie'nin süpürgeli 21 yaşındaki hali gibi.