Cehennem ateşi!

Melekler şehri Los Angeles’ı alevler sardı. Medya devi Murdock, Paris Hilton ve Heidi Klum’un da malikaneleri boşaltıldı. Yangın hala kontrol altına alınamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2017 Güncelleme 08 Aralık 2017, 02:11
Cehennem ateşi!

İÇİNDEKİLER

ABD Los Angeles'taki yangın korkusu, yüzlerce milyon dolarlık ünlü malikhaneleri boşalttırdı. Şehir merkezini de tehdit eden cehennem ateşi, Mandeville Kanyonu ve Brentwood bölgesinde Mulholland karayoluna paralel ormanlık alanda alev aldı. Bölgeye yüzlerce itfaiye ekibi yollandı. Ama birçok malikane alevlerden kurtarılamadı. Yaklaşık bin kadar itfaiye eri, yangını kontrol altına alamadı. Bölgede milyon dolarlık evleri bulunan Paris Hilton, Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Jennifer Garner, Heidi Klum, Rupert Murdoch, Eva Longoria, büyük korku yaşadı.


Murdoch'un 2013'te aldığı malikaneyi, dumanlar kapladı.

180 EV KÜL OLDU
Medya devi Murdoch'un 2013'te 288 milyon dolara aldığı ev, etrafını alevler sarınca tamamen boşaltıldı. Paris Hilton'un da yangın sırasında evinde olmadığı, bakıcılarının ve hayvanlarının bölge dışına çıkarıldığı açıklandı. Cehennem ateşinden okullar, mezarlıklar ve Getty Center müzesi de etkilendi. Los Angeles İtfaiye sözcüsü Brian Humphrey, bölgede yüzlerce ev bulunduğunu, 180'den fazla evin hasar gördüğünü anlattı. Halen bölgede 12 bin evin tehdit altında olduğunu söyledi.


Paris Hilton'un muhteşem malikanesi, yangın tehdidi altında. Evdeki çalışanlar ve hayvanlar tahliye edildi.


Heidi Klum