Güzel ve zengin

Dünyanın en zenginleri arasındaki genç ve güzeller listelendi. Sıralamanın ilk sırasını, babasının 8.7 milyarlık servetinin tek varisi olan Rus Anna Annisimova aldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2017 Güncelleme 11 Eylül 2017, 02:51
Güzel ve zengin

İÇİNDEKİLER



ABD
merkezli richests.com sitesi, sadece güzellikleriyle değil servetleriyle de isimlerinden söz ettiren kadınların listesini derledi. Listedeki isimler, hem güzelliğe hem de servete sahip olacak kadar şanslı. Bazıları tamamen aileden gelen serveti değerlendirirken, bazıları ise sıfırdan yükselerek zengin oldu. İşte dünyanın en güzel ve en zengin 5 kadını...



ANNA ANİSİMOVA
Rus madencilik kralı Vasily Anisimov'un kızı. Anna Anisimova, "Rusya'nın Paris Hilton'ı" olarak tanınıyor. 8.4 milyar dolarlık mirasın sahibi olacak 35 yaşındaki kadın, ABD'de yaşıyor ve gece hayatına olan düşkünlüğüyle tanınıyor.




​AMANDA HEARST
Medya patronu William Randolph Hearst'ün 2. kuşak torunu. 33 yaşındaki Amanda Hearst, aynı zamanda bir aktivist, model ve editör. Ailesinin sahip olduğu Hearst Corporation'dan bağımsız bir hayat yaşıyor ancak servetinin büyük bölümünü ailesine borçlu. Aile servetinin ise 8 milyar doları bulduğu biliniyor.



GEORGİNA BLOOMBERG
ABD'li siyasetçi ve işadamı Michael Bloomberg'in kızı. 34 yaşındaki Georgina Bloomberg, birçok yaşıtının aksine parasını insani derneklere harcayan bir yardımsever. Gece hayatı yerine atlarla vakit geçirmeyi tercih ediyor. Kişisel servetinin 18 milyon doları bulduğu söyleniyor. Aile serveti ona kaldığında ise 5 milyar dolarlık bir zenginliğin tek sahibi olacak.



DYLAN
LAUREN
Ünlü moda tasarımcısı Ralph Lauren'in kızı. 43 yaşındaki Dylan Lauren, New York'ta açtığı ve dünyanın en büyük şeker dükkanı olan Dylan's Candy Bar mağazasıyla kendi alanında başarıya ulaştı. Kişisel serveti 3 milyar doları buluyor.


AERİN
LAUDER
Tanınmış kozmetik markası Estee Lauder'in kurucusunun torunu. 47 yaşındaki Aerin Lauder, iş dünyasındaki başarısıyla olduğu kadar güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Şirketin yüzde 16'sına yani en az 1 milyar dolarlık servete sahip.