Zenginler panikte

ABD’de Irna Kasırgası paniği, zenginlere sıçradı. Johnny Depp, Oprah Winfrey, Roman Abramovich ve ABD Başkanı Trump’ın malikanelerinin büyük zarar göreceği açıklandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2017 Güncelleme 07 Eylül 2017, 02:45
Zenginler panikte

İÇİNDEKİLER

Harvey Kasırgası'nın 180 milyar dolar zarar verdiği ABD'de Irna Kasırgası paniği en üst seviyeye çıktı. Florida eyaletinde ve Meksika Körfezi'nde etkili olacağı açıklanan Irma kasırgasının, Karayipler'in kuzeyindeki adaları vurmaya başladığı açıklandı. Johnny Depp, Eddie Murphy, David Copperfield, Oprah Winfrey, Mick Jagger, Roman Abramovich ve hatta Başkan Donald Trump'ın da evlerinin bulunduğu bölgeleri de vuracağı açıklanan Irna Kasırgası nedeniyle 350 bin kişi evlerini terk etti. Trump'ın St Martin konağının büyük zarar göreceği açıklanırken, ünlü işadamı Richard Branson'ın, Necker Adası'ndaki evini terk etmeyeceği açıklandı. Branson, "Milyon dolarlık ev bu kasırgaya dayanamayacaksa, neden bu kadar pahalı" dediği iddia edildi. ABD Başkanı Donald Trump, hafta sonu Florida'ya ulaşması beklenen Irma nedeniyle Florida, Porto Riko ve Virgin Adaları'nda acil durum ilan etti.

TRUMP'IN KONAĞI DA KASIRGA YOLUNDA​




66 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Bahamalar Başbakanı Hubert Minnis de hükümetin, kasırga nedeniyle güneydeki adaların zorunlu tahliyesi talimatı verdiğini söyledi. Minnis, Irma'nın, Mayaguana, Inagua, Crooked, Acklins, Long Cay ve Ragged adaları için ciddi tehdit oluşturduğunu kaydetti. Geçen hafta ABD'nin Teksas eyaletini etkisi altına alan Harvey kasırgasında 66 kişi yaşamını yitirmişti.