Döner koltuk!

ABD Başkanı Trump’ın seçimi Rusya sayesinde kazandığı belirtildi. Konuyla ilgili soruşturma derinleşti. ‘Matruşka’dan çıkanlar ise dünyayı şaşkına çevirdi! Trump’ın kızı Ivanka’nın, 2006’da Kremlin’de Putin’in koltuğuna oturduğu belirtildi. Ivanka, ‘Olabilir, hatırlamıyorum’ diyerek lafı çevirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2017 Güncelleme 01 Eylül 2017, 01:14
Döner koltuk!

İÇİNDEKİLER

ABD'li emlak kralı Donald Trump, 9 Kasım'daki seçimde başkan seçildi. 20 Ocak'ta Beyaz Saray'daki koltuğuna geçti. Yaptığı her açıklamayla gündemden düşmedi. ABD Başkanı Trump'ın kızı Ivanka da dikkat çekici bir isimdi. Ivanka, seçim döneminde babasının en büyük destekçisiydi. Ancak Trump'ın başkanlığı sorgulanabilir hale geldi. Rusya'nın siber saldırılar üzerinden Trump'ın başkan seçilmesine yardım ettiği belirtildi. ABD gizli servisi CIA, Rusya'nın seçim sonuçlarını değiştirdiği yönündeki bilgiler üzerine harekete geçti. Trump'ın yakın çevresinin Rusya ile ilişkileri irdelendi.

KREMLİN'DEN AÇIKLAMA GELDİ
Konuyla ilgili soruşturma devam ederken, güzelliğiyle dikkat çeken Ivanka Trump'ın Kremlin ile olan yakınlığı dikkat çekti. Skandal etkisi yaratan açıklama, ABD'li işadamı Felix Sater'dan geldi. Sater, 2006 yılında Donald Trump'ın kızı Ivanka ile birlikte Moskova'ya gittiğini, Ivanka'nın Kremlin'de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in koltuğuna oturduğunu söyledi. Bu açıklama ABD'de büyük ses getirdi. Tepkiler üzerine Ivanka Trump, 3 maymunu oynamayı tercih etti. Konuyla ilgili New York Times'a açıklama yapan Ivanka Trump, geçmişte böyle bir şey olmuş olabileceğini, ancak hatırlamadığını belirtti. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov ise Ivanka'nın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in koltuğuna oturduğu yönündeki iddialarla ilgili "Hayır böyle bir şey yok" dedi.

RUS HAREKATI!
Rusya Devlet Başkanı Putin'in koltuğuna oturduğu belirtilen Ivanka Trump, Rus milyarderlerle de yakın temastaydı. Chelsea'nin sahibi Roman Abromoviç'in boşanma aşamasında olduğu eşi Dasha Zhukova ile çok yakın arkadaştı.

BABA OPERASYON
Rusya-ABD hattında adı geçen Ivanka Trump, güzelliğiyle gündemde kaldı. 35 yaşındaki Ivanka'nın estetik harikası olduğu ortaya çıktı. Ivanka'nın burun ve göğüs estetiği için operasyon masasına yattığı saptandı. Ivanka'nın tüm bu estetik işlemleri, babasının talimatı üzerine yaptırdığı açıklandı. Trump'ın kızına "Biz zengin bir aileyiz. Her zaman güzel görünmelisin" diyerek kızı Ivanka'yı estetiğe yönlendirdiği açıklandı.