iMiras tatili

iPhone’un mimarı Steve Jobs’ın ölmeden önce inşa ettirdiği 100 milyon dolarlık yatta, eski eşi sevgilisiyle birlikte tatile çıktı. Jobs bu özel yata hiç binemedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ağustos 2017 Güncelleme 04 Ağustos 2017, 01:51
iMiras tatili

İÇİNDEKİLER

APPLE'ın kurucusu Steve Jobs'ın karısı Laurene Powell, Jobs'ın kanserden ölmeden önce yaptırdığı ve hiç kullanamadığı 100 milyon dolar değerindeki yatta, erkek arkadaşı Adrian Fenty ile Hırvatistan'da tatil yaparken görüntülendi. 56 yaşındaki Laurene, 19 yaşındaki kızı Eve ve eski Washington Belediye Başkanı Adrian Fenty ile tatilin tadını çıkartırken, Jobs'a teşekkür etti. Powell, 2007-2011 yılları arasında Washington belediye başkanlığı yapan sevgilisi Fenty ile 15 yıllık karısından boşandığı 2013 yılında ilişki yaşamaya başladı. Buna rağmen Powell'in, bu ayrılıkla ilgisi olmadığı belirtildi. Tatil, sosyal medyada ilginç yorumlara neden oldu:


Steve Jobs, 100 milyon dolar değerindeki Venus isimli yatın inşasına 2008 yılında kanser teşhisi konulmasından birkaç yıl sonra başlamıştı. Yat tamamlanmadan bir yıl önce 2012 yılında öldüğü için hiçbir zaman kullanamadı. Jobs'ın ölümünden sonra dul kalan Powell, yatın sahibi oldu.

Jobs'un parasıyla tatil...
Sevgilisini de almış, Jobs'un yatıyla tatile çıkmış. Güzel hayat.
Jobs bunu bilseydi, iPhone'u icat etmezdi.
Apple'ı hiç düşünmeyen bir eş. Zaten Steve Jobs'u da hiç düşünmemişti.
Arkadaş sevgiliye bak. Washington eski Belediye Başkanı.
Şaşılacak bir durum değil. Para parayı çekiyor.
Baba mezarda, çocuklar annenin sevgilisiyle tatilde.
Laurena Jobs, ilişkilerinin yıllar öncesinden bittiğini açıklamıştı. Ancak soyadını değiştirmiyor.


Hayatının en mutlu günlerini yaşadığını belirten Laurene'nin tatili 3 ay sürecek.