Baba dostluğu!

Juventus’un Başkanı Andrea Agnelli ve Deniz Akalın’ın, Livia Selin isimli bebekleri vaftiz edildi. Kaleci Buffon ise çiftin kızalarının vaftiz babalığını üstlendi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ağustos 2017 Güncelleme 01 Ağustos 2017, 00:35
Baba dostluğu!

İÇİNDEKİLER

İtalyan spor kulübü Juventus'un Başkanı Andrea Agnelli ile Deniz Akalın geçtiğimiz yıl aşk yaşamaya başladı. Akalın'ın 2016'nın Kasım ayında hamile olduğu ortaya çıktı. 22 Nisan'da ise sorunsuz bir doğum yaptı. Bebeğini kucağına aldı. Çift, yavrularına Livia Selin ismini koydu. Minik Selin geçtiğimiz ise günlerde vaftiz oldu. Töreni Pope Francis'in özel sekreterliğini de üstlenen rahip Alfred Xuereb yönetti. Baptist töreni kuzey Toscana'da bulunan Forte dei Marmi'deki Resurrezione isimli kilisede yapıldı. Törene Juventus başkanının Giacomo, Baya ve Mila isimli kardeşleri de katıldı. Deniz Akalın'ı istemeyen anne Agnelli ise yoktu. Vaftiz babası da Gigi Buffon oldu. Öte yandan İtalyan basınında başkan Agnelli'nin, kulüp paralarını sevgilisine yedirdiği söylendi. Bu iddia hem yöneticileri hem de taraftarları rahatsız etti. Anne Agnelli ise duruma sinirlenip oğluyla iletişimini bir süreliğine kesti. Andrea Agnelli sevgilisi Deniz Akalın için geçen yıl kesenin ağzını açıp, Como Gölü kıyısında 21 milyon euroluk malikane satın almıştı.



Tören, Toscana'da bulunan Forte dei Marmi'deki Resurrezione isimli kilisede yapıldı. İçerisi misafirler için özel olarak hazırlandı. Çift, kilisenin ilgisinden memnun kaldı.