Melania 'Dior' ki

Melania Trump, başkan eşi olarak Beyaz Saray’a girdi! Dolabını baştan aşağı yeniledi! Bir zamanlar üzerinden çıkarmadığı transparan kıyafetlerini yok etti! Şimdilerde ilk tercihi ise Fransız moda devi Christian Dior’un elbiseleriydi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2017 Güncelleme 21 Temmuz 2017, 00:00
Melania ’Dior’ ki

İÇİNDEKİLER

Emlak kralı Donald Trump, tahminleri alt üst etti. 71 yaşında ABD Başkanı seçildi. Kendisi kadar eşi de tüm dikkatleri üzerine çekti. 48 yaşındaki First Lady Melania Trump, dünyayı büyüledi! Melania Trump, başkan eşi olarak arz-ı endam etmeye başladıktan itibaren kendini baştan aşağı yeniledi. ABD basını önceki gün Melania Trump'ın 2005 yılına ait fotoğraflarını servis etti. Trump'ın transparan kıyafeti dikkatleri çekti. Patlayan flaşlar, Trump'ın "iç dünyasını" gözler önüne sermişti! Ancak Trump'ın bu görüntüleri eskidi.


Trump'ın peşini bırakmayan ABD medyası, bu kez arşivleri karıştırdı. Başkan Trump ile eşi Melania'nın eski fotoğraflarını ortaya çıkardı. Melania'nın "açıklarını" bulup eleştiriye başladı.

AİLEYİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR
Ünlü First Lady, başkan eşi olduktan sonra dolabını adeta yeniledi. Dolabında özellikle Fransız markalarına yer verdi. Başta Dior olmak üzere Balmain, Chanel, Christian Dior, Jean Paul Gaultier, Givenchy, Christian Lacroix, Lanvin, Christian Louboutin, Louis Vuitton, Chloe, Hermes, Balenciaga, Celine, Isabel Marant, Guy Laroche gibi Fransız moda devlerinin tasarımlarını tercih etti. Son Fransız gezisinde de Fransız moda devi Dior'un kıyafetlerini giydi. ABD medyası First Lady'nin dolabına kilitlenirken, Trump ailesi gerildi. Başkan Trump'ın oğlu Donald Trump JR'ın, Rus avukatla buluşup Hilary Clinton hakkında bilgi toplandığı iddiası ailesi alt üst etti. Trump JR'ın 26 Temmuz'da senatoya ifade vereceği belirtildi.