Melania OHAL’e düştü

Melania Trump, eşi Donald Trump’la birlikte Paris’e gitti. Ünlü moda evlerinin bulunduğu Şanzelize Caddesi’nde alışveriş yapmak istedi. ABD Gizli servisi ise “Ülkede OHAL var. Bu noktalar halka kapatılırsa gezi mümkün olur” dedi. Tüm etkinlik boyunca da First Lady’e 3 kişilik özel ajan ekibi eşlik etti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2017 Güncelleme 14 Temmuz 2017, 01:43
Melania OHAL’e düştü

İÇİNDEKİLER

ABD Başkan Donald Trump, bir yıl önce Paris'i "çok tehlikeli" olarak tanımladı. Terör örgütü DEAŞ'ın saldırılarından dolayı kentin cazibe noktası olmaktan uzaklaştığı yorumunu yaptı. Ancak dün soluğu Fransa'da aldı. Trump, Paris'te bugün yapılacak olan 14 Temmuz Bastile Günü törenine çağrıldı. Trump'ın ABD'nin Birinci Dünya Savaşı'na katılımının 100. yılı olması sebebi ile Onur konuğu olarak etkinliğe davet edildiği açıklandı. Trump'ın yanında eşi Melanie Trump da vardı! First Lady, önce eşi Donald Trump ile birlikte National Hotel des Invalides'deki resmi resepsiyona katıldı.

KİMYASAL-BİYOLOJİK SALDIRIYA KARŞI
Resmi protokolün bitmesi ile Donald Trump, Elysee Sarayı'nda Fransız Devlet Başkanı Emmanuel Macron ile görüşme yaptı. Tüm bunlar olurken, Melania Trump'ın aklında Paris turu vardı. Ancak First Lady, ülkede süren Olağanüstü Hal uygulamasını hesaba katmadı! Melania Trump, güvenli bir tekne ile Seine Nehri'nde gezi yapmak istediğini açıkladı. Gezinin basına kapalı yapılması kararlaştırıldı. Trump'ın ziyaret etmek istediği mekanların arasında ünlü moda evlerinin bulunduğu Şanzelize Caddesi de vardı. Fransızlar, First Lady'i ağırlamak isterken, ABD ziyaretin gerçekleşeceği her alanın halka kapatılması gerektiğini açıkladı. Öte yandan ABD Gizli Servisi, First Lady için özel bir ekip hazırladı. 3 ajan, Melania Trump'ın her ziyareti sırasında yanındaydı. CIA ajanları, Trump'ın yakın korumalığını yaptı. Trump'ın gittiği her yer bu ajanlar tarafından kimyasal ve biyolojik saldırıya karşı da araştırıldı!




Melania Trump için 3 kişilik ajan ekibi görev yaptı. ABD'li ajanlar, bayan Trump'ı gittiği her yerde anbean izledi...