Güzel insan

Saadet öğretmen, 6 kız öğrenciyi taciz eden okul müdürünü hapse attırdı. ABD’den ‘en cesur kadın’ ödülü aldı. First Lady Melania Trump, o eğitimciye övgüler yağdırdı: Çok güzel insan

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2017 Güncelleme 31 Mart 2017, 00:27
Güzel insan

İÇİNDEKİLER

İzmir'de görev yapan Saadet öğretmen, kız öğrenciler için mücadele etti. ABD tarafından ödüllendirildi. First Lady Melania Trump, kahraman öğretmene övgüler dizdi. Saadet öğretmen, tacize uğrayan kız çocukları için savaş verdi. Özkan'ın deşifre ettiği skandal ise 2014'te meydana geldi. Okul müdürü Adil Ş., porno film izlettiği 6 kız öğrenciyi taciz etti. Sapık öğretmen, tutuklandıktan sonra tahliye edildi. Davanın seyrini değiştiren isim ise Saadet öğretmendi. Mağdur çocuklarla tek tek görüşen Saadet Özkan'ın mücadelesi sayesinde Adil Ş., tekrar tutuklanıp cezaevine gönderildi. Saadet Özkan, "kahraman" ilan edildi. İşte o eğitimciye ABD'den ödül geldi. Özkan, "Uluslararası Cesur Kadın" ödülüne layık görülen 13 kadından biriydi. Önceki gün Beyaz Saray'da düzenlenen törende ödülünü ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'tan alan Özkan, "Mücadele eden kazanır" dedi. Törende yaşananlar ise tarihe bir not niteliğindeydi. Melania Trump, tören öncesinde özel bir odada "en cesur 13 kadınla" bir araya geldi. First Lady, özellikle Özkan ile yakından ilgilendi. Kahraman öğretmeni, "Çok güzel insansınız. Güzel bir iş yaptınız" diyerek tebrik etti. Burada yapılan görüşmeni ardından ödüllerin dağıtıldığı balo salonuna geçildi. Törende Saadet Özkan, "Adı gibi mutluluk yayan kadın" şeklinde anons edildi. Özkan, törende Trump'ın kendisine çok samimi ve içten davrandığını söyledi.

First Lady Melania Trump, Saadet Özkan'ın kız çocukları için verdiği mücadeleden çok etkilendi. Yakından ilgilendiği kahraman öğretmene, "Güzel bir iş yaptınız" dedi.

KONFERANSLAR VERECEK
ABD'DE "en cesur kadın" ödülüne layık görülen Saadet Özkan, ödül gecesine ilişkin First Lady Melania Trump'la buluşmasını anlattı. Beyaz Saray'daki tören öncesinde özel bir odada First Lady ile buluştuklarını, sohbet edip fotoğraf çektirdiklerini aktardı. Saadet öğretmen, ABD'de farklı üniversitelerde mücadelesini anlatacağı konferanslar vereceğini ve bir ödül törenine daha katılacağını açıkladı.