Alomanya

Alman İstihbarat Servisi’nin (BND) Başkanı Bruno Kahl, FETÖ hayranı çıktı! “Darbenin arkasında Fetullah Gülen yok” ifadesini kullandı! Bu açıklamanın ardında ise büyük bir ortaklık vardı! Çünkü FETÖ’nün kıtalar imamı olan Mustafa Özcan’ın, BND ile 150 kez telefonda görüştüğü saptandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2017 Güncelleme 27 Mart 2017, 02:04
Alomanya

İÇİNDEKİLER

Almanya dört bir koldan Türkiye'ye saldırdı. Bakanlarımızın program yapmasına imkan sağlamadı. Ancak kanlı terör örgütlerine destek çıktı. PKK'lı hainler elini kolunu sallaya sallaya "Evet" propagandası yaptı. FETÖ'cü firariler Almanya'ya kaçtı. Alman İstihbarat Servisi'nin (BND) Başkanı Bruno Kahl'ın sözleri ise bardağı taşırdı. Kahl geçen hafta yaptığı bir açıklamada, "15 Temmuz darbe girişiminin arkasında Gülen hareketinin olduğuna dair ikna edilemedik" şeklinde ifadeler kullandı. İşte Almanya'nın FETÖ hayranlığı bir iddianame ile kanıtlandı. TAKVİM, FETÖ Alman istihbarat servisi ile kirli ilişki ağını deşifre eden gizli tanığın ifadelerine ulaştı. Buna göre bir gizli tanık, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na önemli açıklamalar yaptı. Söz konusu gizli tanık, FETÖ'nün kıtalar imamı olarak bilinen Mustafa Özcan ve Alman istihbarat servisi hakkında çok önemli bilgiler anlattı. Özcan'ın Almanya İstihbaratı BND ile 150 kez telefonda görüştüğünü açıkladı. Gizli tanık ayrıca Özcan'ın, Almanya ve Liecftenstein ülkelerindeki bankalarda 600 milyon Euro parasının olduğunu vurguladı.

ŞİŞLİ ADLİYESİ'NDE ÖZEL SEMİNER
Aynı gizli tanık ayrıca, Şişli Adliyesi'nde Almanlar'ın bir seminer düzenlediklerini, bu seminere emniyet ve yargı mensuplarının katıldığını anlattı. FETÖ'nün mahkemedeki ve emniyetteki seçilmiş elemanlarının Alman istihbaratının düzenlediği bu seminerde bir araya geldiğini açıkladı. ve Alman istihbarat elemanlarıyla yargı mensuplarının görüştüğünü belirtti. Alman istihbaratıyla FETÖ mensubu kişilerin bu kirli ilişkileri deşifre olurken, Almanya'nın FETÖ'cüleri neden sakladığı ve iade etmediği gün yüzüne çıkmış oldu. FETÖ'nün firari savcıları Zekeriya Öz ve Celal Kara gibi savcıların Almanya tarafından neden Türkiye'ye iade edilmediği bir gizli tanığın verdiği ifadelerle ortaya çıktı.

Sema DALGIÇ