Vatandaşk

Kan lobisi Türkiye’yi hedef aldı. Ancak hainler vatan sevdasına tosladı. Norveç’ten Diyarbakır’a kadar her yerde Ay-Yıldızlı bayraklar açıldı. Kardeşlik ruhu ile teröre lanet yağdırıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2016 Güncelleme 30 Ağustos 2016, 00:00
Vatandaşk

İÇİNDEKİLER

Türkiye, sınırlarını hedef alan hainlere boyun eğmedi. Kanlı terör örgütlerine karşı mücadelesini sürdürdü. İçerde FETÖ ve PKK, dışarda ise DAEŞ ve YPG'ye karşı net duruşunu sürdürdü. Hem yurt içinde hem de gurbette teröre lanet yağdırıldı. Köşeye sıkışan PKK, geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Havalimanı'na roketli saldırı düzenledi. Herhangi bir can kaybının olmadığı saldırı, dün Ay-Yıldızlı bayrakla protesto edildi. Bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar tarafından gerçekleştirilen protestoda teröre tepki büyüktü. PKK'nın, bölgeye yapılan yatırımları baltalamaya çalıştığını söyleyen bir vatandaş, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez. Bizi asla yıldıramayacaklar" diye konuştu.

BATI MEDYASINA TEPKİ VARDI
Türkiye'yi hedef alan teröristlere karşı bir diğer tepki de Norveç'te yaşayan gurbetçilerden geldi. Başkent Oslo'da yaşayan Türk vatandaşları dün Ay-Yıldızlı bayraklarını eline aldı. Teröre karşı düzenlenen yürüyüşe katıldı. Gurbetçiler Avrupa'nın göbeğinde hem hainlere hem de onları besleyen şer odaklarına lanet yağdırdı. Yürüyüşe katılan gurbetçiler Avrupa'yı da iki yüzlü davranmakla suçladı.