Hepsi kral olacak

Zaman zaman lüks harcamaları ve hayatlarıyla eleştirilen Avrupa’daki kraliyet aileleri, minik fertleriyle sempati toplamaya çalışıyor. Aileler, her fırsatta tahtın varisleriyle fotoğraflarını basına servis ediyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2016 Güncelleme 13 Mayıs 2016, 00:00
Hepsi kral olacak

İÇİNDEKİLER

Avrupa'da hüküm süren kraliyet aileleri hem yaşam tarzlarıyla hem de yaptıklarıyla gündemden düşmüyor. Kraliyet aileleri, zaman zaman lüks yaşamları ve aşırı harcamalarıyla eleştiri odağına oturunca, minik varislerle fotoğraflar çektirip kamuoyuna sempatik görünme çabasına girişti.

YARIŞ VAR
Avrupa ülkelerinde halkın büyük bir bölümü kraliyet ailelerinin gösterişli hayatını finanse etmekten şikayetçi olurken, tahtın minik varisleri çocuk olmanın doğallığıyla ilgi odağı oluyor. İşte kraliyet ailelerinin ileride tahta geçecek varisleri:

İNGİLTERE
İngiltere Kraliyet Ailesi, Lady Diana'nın ölümünden sonra karşı karşıya kaldığı eleştirileri, Prens William'la evlenen Kate Middleton'ın doğal tavırları ve aileye Prens George'un katılmasıyla unutturmayı başardı. 2 yaşındaki Prens George'un ABD Başkanı Barack Obama'yı pijama ve bornozla karşılaması son dönemin en çok konuşulan karesi oldu. Kraliçe Elizabeth'in 90'ıncı yaş günü için verilen fotoğrafların yıldızı da tahtın minik varisi Prens George oldu.



İSPANYA
İspanya'da Kraliyet Ailesi, skandallar nedeniyle Kral Juan Carlos'un tahttan feragat etmesinin ardından; yeni Kral Felipe, karısı Kraliçe Letizia, kızları Prenses Sofia ve Prenses Leonor ile imaj tazelemeye çalışıyor. Aile, her fırsatta sevimli minik prenseslerle objektiflerin karşısına çıkıyor.



İSVEÇ
İsveç Kraliyet Ailesi, veliaht Prenses Victoria'nın kızı Estelle sayesinde sık sık gündemde. Prenses Estelle, hem minik yaramazlıkları hem de yeni dünyaya gelen kardeşi Prens Oscar ve kuzenleri Prenses Leonore ile aileye sempati puanları topluyor.