Kılıçdaroğlu'nun sözleri Twitter'da gündem oldu

Bayrampaşa'da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne silahlı ve bombalı saldırı gerçekleştiren terörist için geçmişte serbest bırakılmasına yönelik kampanya düzenleyen CHP ve Kılıçdaroğlu'na tepkiler dinmiyor. Twitter'da #başınsağolsunkılıçdaroğlu diye açılan etiket kısa sürede 'trend topic' oldu.

Giriş Tarihi 03 Mart 2016, 00:00 Güncelleme 03 Mart 2016, 16:33
Kılıçdaroğlu’nun sözleri Twitter’da gündem oldu

İÇİNDEKİLER

Bayrampaşa'da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne yönelik silahlı ve bombalı saldırı gerçekleştirdikten sonra girdikleri binada etkisiz hale getirilen iki saldırganın terör örgütü DHKP/C üyesi Çiğdem Yakşi ile Berna Yılmaz olduğu belirlendi.

CHP SAHİP ÇIKMIŞTI
4 Mart 2010 tarihinde dönemin Başbakan'ı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı Roman açılımı toplantısında pankart açan Berna Yılmaz 8 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Yılmaz'a CHP sahip çıkmış, destek kampanyası düzenlemişti. Başta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP'li vekiller söz konusu teröristlerin serbest bırakılmasını istemişti.



KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİLER DİNMİYOR
Kılıçdaroğlu'nun o gün attığı tweet bugün tekrar gündeme getirilerek Kılıçdaroğlu sorumlu tutuldu. Hatta Twitter'da #başınsağolsunkılıçdaroğlu başığıyla yayınlanan etiket kısa sürede 'trend topic' oldu.