Gayet açık sözlü

Hollande'nin yeni sevgilisi Julie Gayet'in ilk biyografisi yayımlandı. Fransa Cumhurbaşkanı için "Açgözlü" diyen Gayet, "Korkudan saraydan çıkamıyor" sözleriyle herkesi şoke etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2016 Güncelleme 23 Ocak 2016, 00:00
Gayet açık sözlü

İÇİNDEKİLER

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın sevgililerinden yediği tokatlara bir yenisi eklendi. Hollande, siyasi kararlarından ve iç politika vizyonundan çok son zamanlarda çalkantılı aşk olayları ile gündeme geldi. Geçen yıl gazeteci sevgilisi Valery Trierweiler'ı oyuncu Julie Gayet ile aldatan Fransız siyasetçi, dünya magazin gündemini altüst etti. Valery de Cumhurbaşkanılığı konutu Elysee Sarayı'ndan ayrıldı. Ondan boşalan saray odasına ise Gayet geçti. Buna daha çok içerleyen Valery, yazdığı kitapla eski sevgilisinden seri intikam aldı. Bu olaylar unutulmaya başlayınca bu kez Gayet sazı eline aldı.

'DIŞARI ÇIKMAK İSTEMİYOR'
Fransa'nın Hollande dönemindeki 2'inci gayri resmi firstladysi, ikilinin yaptığı tatil sonrası ilk biyografi metnini yayımladı. Gayet, sevgilisi Hollande için "Açgözlü yemek yiyen birisi" ifadelerini kullandı. Bununla kalmayan Gayet, "Çok kötü giyinen birisi" diyerek sözlerini sürdürdü. Bir yerde sevgilisini kurmaya çalışırken, "Her şeye rağmen eğlenceli ve o benim" diye konuştu. Bunun yanında Hollande'nin, güvenlik sorunları nedeniyle günlerinin çoğunu Elysee Sarayı'nda geçirdiğini dışarı çıkmaya çekindiğini sözlerine ekledi. Gayet bu durumdan şikayet etmesine rağmen Hollande'nin dışarı çıkmak istemediğini vurguladı.