İtalyan işi infaz

Hamburg'da 1.5 aydır kayıp olan Ercan Dal'ın cesedi, ünlü bir İtalyan restoranın zeminine gömülerek üzerine beton dökülmüş halde bulundu. Portekizli aşçı, cinayeti itiraf etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2015 Güncelleme 20 Kasım 2015, 00:00
İtalyan işi infaz

İÇİNDEKİLER

Almanya, tüyler ürperten bir cinayetle sarsıldı. Hamburg'un Saint Georg semtinde Akdeniz yemekleri yapan Casa Alfredo adlı ünlü İtalyan restoranın 51 yaşındaki Portekizli aşçısı Alfredo S., 49 yaşındaki Ercan Dal'ı öldürüp restoranına gömdü. Cesedin üzerini beton kaplayan Alfredo S., 7 Ekim günü Facebook hesabından, "Casa'da artık yeni bir zemin var. Gelin ve farkına varın, ayaklarınız onurlanacak" iletisini paylaştı.

OTOPSİ YAPILACAK
Ercan Dal, 30 Eylül 2015 günü kayboldu. Yakınlarının başvurusu ve restoran sahibinden şüphelendiğini bildirmesi üzerine polis, Ankaralı olduğu öğrenilen Dal'ın en son gittiği restoranda arama yaptı. Polis köpeklerinin zeminden koku alması üzerine olay yerine teknik ekip çağrıldı. Yapılan kazı çalışmalarının ardından Ercan Dal'ın cesedine ulaşıldı. Eşinden ayrı yaşayan, bir çocuk babası Dal'ın cesedi otopsi için hastaneye gönderildi. Karidesli ve kuşkonmazlı makarna yemeği ile ünlü olan, Almanlar'ın rağbet gösterdiği restoranın gizli işletmecisi ve baş aşçısı Alfredo S. tutuklandı. Evli ve 5 kızı olduğu belirtilen Alfredo korkunç cinayeti itiraf ederken, sebebini ise açıklamadı.



BETONA GÖMDÜ
İtalyan restoranın arkasındaki bu oda Erdal Dal'ın mezarı oldu. Betonu kırmak için havalı matkaplar kullanıldı. Eşyalar yavaş yavaş dışarı çıkarıldı. Saatler süren çalışmadan sonra ilk olarak Dal'ın kafası göründü. Ardından da, yüzüstü betonlanmış cesedine ulaşıldı.