DAEŞ pompası

Terör örgütü DAEŞ, dünyadan militan ithal etti. Fransa saldırısının ardından Avrupa'yı inletti! ABD ise kanlı örgütün Suriye'deki petrol ticaretini uydudan adım adım izledi. Fakat vurmak yerine görmezden geldi. Rus jetlerinin DAEŞ'in petrol yüklü 500 tankerini vurmasının ardından örgütün mimarı olan küresel güç kendini gösterdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2015 Güncelleme 20 Kasım 2015, 01:36
DAEŞ pompası

İÇİNDEKİLER

Fransa'nın başkenti Paris, tarihinin en büyük terör saldırısıyla sarsıldı. Terör örgütü DAEŞ'in canlı bombaları, 13 Kasım'da 7 noktada kendilerini patlattı. 129 kişi can verirken 300 kişi de yaralandı. Saldırıların ardından skandallar zinciri ortaya çıktı. Dünya medyası, kirli çarkı işletmek için kolları sıvadı.

AYDA 40 MİLYON DOLAR...
DAEŞ'li teröristlerin, Türkiye üzerinden Fransa'ya gittiği yönünde algı operasyonu yapıldı. Saldırganların Suriyeli mülteci olduğu iddiaları ortaya atılarak, mülteciler zan altında bırakıldı! Ancak işin aslı daha sonra kanıtlandı. 8 saldırganın tamamının AB pasaportu sahibi olduğu, Suriye'den ya da başka bir yerden Avrupa'ya mülteci olarak gitmediği, hepsinin Fransa ve Belçika'da doğup büyüdüğü açıklandı. Kanlı olayda Fransız makamlarının da ihmali olduğu açığa çıktı. Gözler ise DAEŞ'in elini kolunu sallayarak terör estirmesine göz yuman "küresel güçlere" odaklandı! Avrupa ve ABD'den militan ithal eden terör örgütü DAEŞ, silah ve maddi kaynak bulmakta zorlanmadı. "Üst Aklın" ürünü DAEŞ, Irak ve Suriye'de birçok petrol sahasında konuşlandı. ABD, en önemli gelir kaynağı petrol ticareti olan DAEŞ'e adeta bir nefes kadar yakındı! ABD, Suriye ve Irak'ta petrol yataklarını kontrolü altında tutan DAEŞ'in petrol taşıyan 500 tankerini, uydudan adım adım takip etti. Ancak koalisyon güçleri arasında yer alan ABD, petrol kaçakçılığından ayda 40 milyon dolara yakın para kazanan DAEŞ'in ham petrol taşımak için kullandığı tankerleri yerle bir etmek yerine bunları görmezden geldi! Önceki gün ise önemli bir gelişme gerçekleşti.

ABD'NİN PETROL OYUNU
Rusya Genelkurmay Başkanlığı Ana Operasyon Dairesi Başkanı Andrey Kartapolov, "Rus jetleri DAEŞ'in Suriye'den Irak'a petrol taşıyan 500 tankerini vurdu" dedi. ABD uyduları tarafından koordinatlarının sağlandığı tankerlerin ilk kez vurulduğu bildirildi. Görüntülerle desteklenen operasyonun detayları, DAEŞ'in ABD tarafından kurulduğu iddialarını güçlendirdi. ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin, bu sevkiyatları vurmaması için Pentagon tarafından özel bir sistem geliştirildiği iddia edildi. Her 48 saatte 500 tankerin, Irak veya Suriye'den yola çıktığı, bazı günler ise tanker sayısının 900'e kadar ulaştığı kaydedildi. Örgütün sadece Suriye'nin Deyir Ezzor bölgesinden günde 1.5 milyon dolarlık petrol satışı yaptığı belirlendi.

KERRY'DEN 3 MAYMUN
ABD görmezden geldi, Rus jetleri ise DAEŞ'in petrol tankerlerini yerle bir etti. Skandalın patlak vermesinin ardından ABD panikledi. ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, IŞİD'in Türkiye ve Irak üzerinden yürüttüğü petrol kaçakçılığını durduracaklarını söylemekle yetindi. Böylece ABD, ikiyüzlü politikasına devam edeceğini belgeledi.