Kara mizah!

Siyahi bebek doğuran kadın, "Michael Jackson'ın hayaletinden hamile kaldım" diyerek velayet davası açtı. Eşi de kendisine destek çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Kasım 2015 Güncelleme 02 Kasım 2015, 00:00
Kara mizah!

İÇİNDEKİLER

ABD'de "Güler misin, ağlar mısın" türünden bir olay yaşandı. Los Angeles kentinde ikamet eden evli ve iki çocuk annesi Kiera Johnson, Michael Jackson'ın hayaletinin kendisine tecavüz edip hamile bıraktığını, bu olaydan bir siyahi bebek dünyaya geldiğini iddia etti. Johnson, HBO kanalında Michael Jackson'ın iki saatlik "30. yıl dönümü özel" DVD'sini izlediğini "Thriller" adlı parçaya dalmışken aniden uyukladığını ve ne olduysa işte o an da olduğunu belirtti. Kiera; "Her şey aniden oldu. Suratımı okşayan bir el tarafından uyandırıldım. O esnada evde yalnızdım, kocam işteydi. Hatırladığım diğer şey, Jackson ile erotik olarak karşı karşıya geldik. Ama beyaz değil, siyah bir Michael Jackson'dı. Aynı 'Thriller' video klibindeki gibi giyinmişti. Ona durmasını söyledim o da dinledi" diye başından geçenleri anlattı.

YENİ DOĞDU
Siyahi bebeklerinin 25 Eylül 2015
'te doğduğunu anlatan talihsiz koca Ken ise "Oğlumun siyahi doğduğunu görünce şok geçirdim. Sonra karım bana Michael Jackson hakkında gördüğü rüyayı anlattı. Beni aldattığını düşünmüyorum Ona inandım" dedi.

JACKSON'A DAVA
Kocasını hiç kimseyle aldatmadığını belirten genç kadın, Michael Jackson'a velayet davası açtı. Bu davaya eşi Ken de destek verdi. Siyahi bebeğin ailesi, "Biz sadece, onun çocuğunun bakımı için makul bir meblağ istiyoruz o kadar" dedi. Aile, mahkeme dışı anlaşmalara da açık olduklarını belirtti. Ancak Jackson ailesi, iddialar karşısında herhangi bir açıklama yapmadı.