Ona da acımadılar

Ortadoğu'nun kan emici terörist devleti İsrail, Gazze'ye bomba yağdırdı! Saldırıda hamile bir kadın ve 3 yaşındaki kızı hayatını kaybetti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ekim 2015 Güncelleme 12 Ekim 2015, 02:02
Ona da acımadılar

İÇİNDEKİLER

Terörist İsrail, Gazze Şeridi'nde Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait hedefler ile ez-Zeytun mahallesinde bomba yağdırdı. Olayda bir 5 aylık hamile olan Nour Hassan ile 3 yaşındaki kızı Rahaf Hassan hayatını kaybetti. Minik kızın cansız bedenine sarılan yaralı babası ise yürekleri dağladı. Rahaf'ı bırakmak istemeyen vbabayı yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Yıkılan bir evin enkazından çıkartılan 3 yaşındaki Rahaf Hassan ve 5 aylık hamile annesi Nour Hassan için Gazze'nin En-Nuseyrat Mülteci Kampı'nda cenaze töreni düzenlendi. Törende Rahaf'ın amcası, yeğeninin cesedini kucağında taşıdı. Görgü tanıkları ise İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi üzerinde yoğun bir şekilde uçtuğunu kaydetti. Öte yandan, İsrail polisi, bir Yahudi yerleşimciyi bıçakladığı gerekçesiyle bir hafta önce vurarak öldürüldü. Fadi Allon isimli gencin cenazesi de akrabalarına teslim edildi.

11 KİŞİYİ KATLETTİ
Yahudi yerleşimcilerin, ağustos başlarında Nablus'ta Filistinli bir ailenin evini kundaklamasıyla başlayan saldırılar, Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınlarla tırmanmıştı. İsrail'in cumadan bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 4'ü çocuk, biri hamile kadın olmak üzere 11 kişinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı.


Eli kanlı İsrail askerlerinin, Filistinlilere yaptığı baskı ve işkencelerin bir türlü sonu gelmiyor... İsrail askerleri, hiç bir suçu olmayan Filistinli genç kızı gözaltına aldı.