Parti bitti!

İtalya eski Başbakanı Berlusconi, seks partileri düzenlediği 68 odalı villasını, satılığa çıkardı. İlk taliplisi, Suudi Kral Salman oldu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2015 Güncelleme 11 Ağustos 2015, 02:17
Parti bitti!

İÇİNDEKİLER

İtalya eski Başbakanı Silvio Berlusconi karısı Veronica Lario'nun kendisini boşamasına neden olan seks partilerini düzenlediği malikhanesini, elden çıkarmaya karar verdi. Sardinya Adası'nda 168 dönümlük arazi üzerinde bulunan "Villa Certosa" adlı 68 odalı villaya, Suudi Arabistan Kralı Salman bin Abdülaziz el Suud talip oldu. İtalya'nın Corriere della Sera gazetesinde yer alan habere göre, Berlusconi villayı; Kraliyet tahtının bir numaralı varisi Prens Muhammed bin Nayef'e gezdirdi. Ve "Burası muhteşem bir yer. Çok rahat edersiniz. Versailles Sarayı'nı bile gölgede bırakır" dediği ileri sürüldü.

6 YÜZME HAVUZU VAR
Bahçesinde yapay göletler, bir yanardağ ve tam 6 yüzme havuzu olan villaya 495 milyon Euro fiyat biçildiği bildirildi. Kraliyet ailesinin villayı mutlaka almak istediği, işlemlerin de Nayef adına yürütüldüğü öğrenildi. Bir süre önce Fransız Rivierası'nda bir plajın kendine tahsis edilmesi üzerine oluşan tepkiler nedeniyle bu ay tatilini yarıda kesen Kral Salman'ın, İtalya'da bir malikhanesi olmasını çok istediği iddia edildi.

KARISI TERK ETTİ
Eşi Veronica Lario, adının seks skandallarına karışması üzerine Berlusconi'den ayrılmıştı. Eski başbakan, 2009'da model olmak isteyen Faslı Kerime adlı bir genç kızın 18'inci yaş günü partisine katıldığı için kendisini boşayan eşine, 48 milyon dolar nafaka ödemişti. Amerikan Forbes dergisinin tahminine göre 78 yaşındaki Berlusconi'nin serveti, 6 milyar dolar civarında...