Tanışıklı dövüş!

Prens Andrew'un tecavüzüne uğradığını söyleyen Virginia, kraliçe ile de sarayda tanıştığını iddia etti. Genç kız, görüşmenin fotoğraflarını mahkemeye sundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ocak 2015 Güncelleme 07 Ocak 2015, 00:00
Tanışıklı dövüş!

İÇİNDEKİLER

İngiltere, seks skandalıyla çalkalanıyor. Kraliçe 2. Elizabeth'in oğlu Prens Andrew'un reşit olmayan bir kızla cinsel ilişkiye girdiği iddiaları Buckingham Sarayı'nın ve İngiltere'nin gündeminden düşmüyor.

İNKAR FAYDASIZ
Saray, York Dükü Prens Andrew'un seks skandalına karıştığı iddialarını yalanlarken, bu kez Virginia Roberts'ın Kraliçe Elizabeth ile de tanıştırıldığı iddiası ortaya çıktı; skandal yeni bir boyut kazandı. Oğlunu aklayan ve her iddiaya anında yanıt veren Kraliçe Elizabeth, tanışma olayını da kesin bir dille yalanladı. İngiliz gazetelerinin 'seks kölesi' diye ifade ettikleri genç kız, Buckingham Sarayı'nın inkar ettiği görüntüleri Florida mahkemelerine kanıt olarak sundu.

BU KEZ SESSİZ KALDI
Fotoğraflarda Elizabeth ile Virginia'nın Buckingham Sarayı'nda birlikte görüldüğü iddia edildi. Virginia'nın babası Sky Roberts da, 2011 yılında kızının Londra'ya gittiğinde Prens Andrew ve Kraliçe Elizabeth ile tanıştığını söylediğini ifade etti. Virginia Roberts, Florida eyaletinde bir mahkemeye sunduğu belgelerde Prens ile 1999-2002 yılları arasında henüz küçük yaştayken Londra, New York ve Karayip Adası'nda cinsel ilişki kurmaya zorlandığını öne sürmüştü. Roberts henüz 17 yaşındayken banker Jeffrey Epstein'in, kendisini Prens Andrew da dahil bazı erkeklerle cinsel ilişkiye zorladığını iddia ederek dava açtığı ve Epstein'in 2008 yılında cinsel suçlardan mahkum olduğu belirtildi. Kraliçe Elizabeth'in Virginia ile çekilmiş fotoğraflar konusunda henüz herhangi bir açıklama yapmaması İngiliz halkının dikkatinden kaçmadı.