Bebek düştü!

Hint Okyanusu'na düşen uçağın içinde 239 yolcu vardı. En küçük kurban ise 1.5 yaşındaki bir kız bebekti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2014 Güncelleme 27 Mart 2014, 00:40
Bebek düştü!

İÇİNDEKİLER

Malezya Havayolları'na ait uçağın enkazına 18 gün geçmesine rağmen ulaşılamadı. İçinde 239 yolcusu bulunan uçaktaki en küçük kurbanın için 1.5 yaşındaki Çinli bebek olduğu ortaya çıktı. Acı olay, 8 Mart'a meydana geldi. Kuala Lumpur-Pekin seferini yapan Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağı, radardan kayboldu. Söz konusu uçağın Hint Okyanusu'na düştüğü açıklandı.

'PİLOT İNTİHAR ETTİ' ŞÜPHESİ
80 bin kilometrelik bir alanda devam eden arama çalışmaları havadan, denizden ve uydular aracılığıyla uzaydan devam etti. Yetkililer, "Samanlıkta iğne aramıyoruz. Hala samanlığın nerede olduğunu bulmaya çalışıyoruz" dedi. Olayla ilgili ayrıntılar da netleşmeye başladı. Kayıp MH370 sefer sayılı uçağın pilotu Zahari Ahmed Şah'ın ismini vermek istemeyen bir arkadaşı, "Ailevi problemleri vardı. Başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrenen karısının evi terk etmesi, Zahari'nin hayatını allak bullak ettti. Kafası uçuş için müsait değildi" dedi. İddialar üzerine pilotun intihar etmiş olabileceğine dair senaryolar üretildi.

ÇİNLİ BEBEKTEN UMUT KESİLDİ
15 farklı ülkeden 239 yolcunun umutlu bekleşiyi ise hüsrana dönüştü. Düşen uçaktaki en küçük kubanın 1.5 yaşındaki bebek olduğu açıklandı. Çinli bir ailenini kızı olan Moheng Wang'ın ailesiyle birlikte Malezya'ya tatile gittiği ve Pekin'e dönerken 239 yolcuyla birlikte hayata gözlerini yumduğu belirtildi.