Çapkın Obama!

Beyaz Saray'da kara bulutlar... ABD Başkanı Obama'nın birçok çapkınlığının gizli servis tarafından örtbas edildiğini öğrenen First Lady Michelle Obama, 'Bu iş bitti' dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2014 Güncelleme 19 Ocak 2014, 00:00
Çapkın Obama!

İÇİNDEKİLER

ABD'de gündem yine Obama... Ancak bu kez ne dinlemeler ne de federal bütçe... Ünlü Amerikan dergisi National Enquirer, Michelle Obama'nın gizli servisten ABD Başkanı Barack Obama'nın kendisini aldatmasını örtbas ettiğini öğrendiğini ve eşinin etek peşinde koşmasından usandığını yazdı. Nelson Mandela'nın cenaze töreninde eşinin Başkanının Danimarka Başbakanı Schmidt ile fotoğrafını hatırlatan Natonal Enquirer, Obama'ların 21 yıllık evliliklerinin bitmek üzere olduğunu iddia ederken, ünlü çiftin son çıktıkları Hawai tatilininde sürekli kavga ettiklerini ve son çabalarında evliliklerini kurtaramadıklarını yazdı.

KÖSTEBEKLER BELGE VERDİ
First Lady'nin yakınlarına, "Artık yeter... Başkanlık dönemi bitmeden de ayrılık kararımı açıklayabilirim" dediği iddia edildi. Natonal Enquirer'e göre, Başkan Obama'ya yakın bir kişi, Michelle Obama'ya çapkınlık olaylarının tamamını anlattı. Hatta buna tepki gösteren Michelle'e bazı belgeler de sundu.

MÜTTEFİKLERİ DİNLEMEYİN
ABD Başkanı Barack Obama, ABD Adalet Bakanlığı'nda yaptığı konuşmayla NSA'in istihbarat takibi yöntemlerine dair planladığı reformları açıkladı. Obama, istihbarat kurumlarına, "Zorlayıcı ulusal güvenlik maksadı olmadıkça, yakın müttefik ülkelerin devlet başkanlarının iletişimlerinin izlenmemesi" talimatı verdi. Obama, bu konuda kendisini zor durumda bırakacak hiçbir hamlenin yapılmamasını istedi.