Zengin ve güzel

Dünyanın önde gelen zenginlerinin ortak bir özelliği daha ortaya çıktı... Hepsinin güzel ve akıllı kızları, servetlerinin koruyucusu olarak iş hayatına atıldılar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Aralık 2013 Güncelleme 01 Aralık 2013, 00:04
Zengin ve güzel

İÇİNDEKİLER

Aerin Lauder, Ariana Rockefeller, Paris Hilton, Amanda Hearst, Ivanka Trump Petra ve Tamara Ecclestone. Hepsi de zengin ve güzel... Deyim yerindeyse 'hayata 1-0 önde başlayan' güzellerin sorumluluk sahibi olma zamanı da geldi. Babalarının milyar dolarlık servetlerini yönetmek için özel ders gören bu isimlerin, birkaç yıl içinde Forbes listelerinde de kendilerine yer bulacağı belirtildi. İşte o güzeller:

Aerin Lauder: Kozmetik devi EstÈe ve Joseph Lauder'in torunu. Aerin'in babası Ronald Lauder, Forbes milyarderler listesinde 376'ncı sırada ve 3,7 milyar dolar servete sahip. 43 yaşındaki Aerin, EstÈe Lauder şirketinde kreatif direktörlük görevini tamamladı ve kendi adına lüks yaşam markasını başlattı. Bu markada akseusarlardan ev tasarımına farklı farklı hizmetler büyük ilgi gördü.

Ariana Rockefeller: Soyadından da anlaşılacağı gibi o çok şanslı biri. Enerji devi Standard Oil'in kurucusu John D. Rockefeller'in 2. kuşak torunu. Büyükbabası David Rockefeller jr., Forbes milyarderler listesine göre 527'nci sırada ve 4 milyar dolarlık servete sahip. 4 dil bilen Ariana, enerji alanında ihtisas yaptı.

KENDİ MARKASINI YARATTI

Petra ve Tamara Ecclestone:
Formula 1 patronu Bernard Ecclestone'un kızları. Babaları Forbes'un milyarderler listesinde 353'üncü sırada ve serveti 4.7 milyar dolar. Tamara, F1 şirketinin başına geçti. Petra ise Los Angeles'ta emlak sektörüne adım attı.

Paris Hilton: Hilton Otelleri'nin kurucusu Conrad Hilton'ın torunu. Babası Richard Hilton'un serveti 2,5 milyar dolar. 32 yaşındaki Paris, bir dönem aile tarafından dışlandı. Kendi markasıyla milyonlarca dolar kazanınca, aile tarafından affedildi. Paris, Los Angeles'taki Hilton otelinin sorumlusu oldu.

Amanda Hearst: Medya devi Randolph Hearst'ün torunu. Ailenin serveti 2 milyar dolar. Town & Country Magazine'in hisseleri onun oldu.

Ivanka Trump: ABD'li gayrimenkul devi Donald Trump'ın kızı. Babasının serveti 4 milyar dolarlık servete sahip. 31 yaşındaki Ivanka, Trump Organization için çalışıyor ve son derece de başarılı.