Net@şk

76 yaşındaki ABD eski Dışişleri Bakanı Colin Powell ile Rumen diplomatın internette başlayan 10 yıllık aşkı ülkede büyük sansasyon yarattı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ağustos 2013 Güncelleme 04 Ağustos 2013, 00:00
Net@şk

İÇİNDEKİLER

Yasak aşk yüzünden başı ağrıyan ünlüler kervanına ABD eski Dışişleri Bakanı Colin Powell da katıldı. Powell'ın uluslararası aşkı, mail hesabının hacklenmesi ile ortaya çıktı. Rumen diplomat Corine Cretu ile Colin Powell'ın 10 yıldır devam eden aşkı ABD'de büyük yankı uyandırdı. Herkes, 76 yaşındaki eski general ile 45 yaşındaki Cretu'nun nasıl birlikte olabileceğini sorgulamaya başladı.

DUYGUSAL MESAJLAR
Baba Bush'un ve diğer Bush ailesi fertlerinin maillerini hackleyen 'Guccifer' isimli internet korsanının son kurbanı Powell, Corina Cretu ile Romanya Cumhurbaşkanı asistanıyken tanıştı. Rumen politikacıyla önce mailleşen, sonra aralarında duygusal yakınlık hisseden Powell, 50 yıllık evliliğini de bu skandal aşkla tehlikeye attı.

KİŞİSEL MAİL TRAFİĞİ
Skandalın ortaya çıkması üzerine Colin Powell bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Cretu ile 10 yıl önce tanıştığını söyleyen Powell, şunları kaydetti: "Mailleşmeler 2005'te kişisel olmaya başladı. Ancak ilişkiye dönüşmedi. Rumen diplomata kişisel fotoğraflarımı gönderdim. Bunlar arasında mayolu olanlar da var ama aramızda hiçbir şey olmadı. Zaten Cretu'yu bir ya da iki kez gördüm."

SKANDAL SÖZLER
Çift her ne kadar aralarındaki aşkı inkar etse de, Colin Powell'ın Corina Cretu'ya yazdığı şu sözler bu birlikteliği doğrular nitelikte: "Ağustos'ta yaşadığımız o muhteşem geceyi hayatım boyunca asla unutamayacağım."

iKiSi DE EVLi
Geçen yıl düğün yaptı
* Rumen Corine Cretu, geçen yıl dünyaevine girdi ama ihtiyar delikanlı Powell ile görüşmeyi kesmedi. 45 yaşındaki Cretu, 76'lık Powell'a maillerinde, 'Hayatımın aşkı' diye yazması dikkat çekti.

* Corina Cretu, Romanya Cumhurbaşkanı asistanıyken Powell ile tanıştı. Mailleşen çiftin yazışmaları sonradan duygusal bir hal aldı.