Sarı cazibe!

Birbirinden güzel 10 binlerce sarışın kadını bir arada görmek isteyenler, Riga Sarışınlar Festivali'ne koşuyor... Göz kamaştıran sarışınlar, Türk erkeklerini de cezbediyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mayıs 2013 Güncelleme 16 Mayıs 2013, 00:00
Sarı cazibe!

İÇİNDEKİLER

Letonya'nın başkenti Riga, dünyanın en keyifli organizasyonlarından 'Sarışın Festivali'ne ev sahipliği yapıyor. Her yıl Mayıs ayının son haftasında düzenlenen festival, 10 binlerce sarışın kadının geçit törenine sahne oluyor.

GÖZ KAMAŞTIRIYORLAR
Dünyada Go Blonde olarak bilinen Riga Sarışınlar Festivali'nde, Letonya'nın birbirinden güzel sarışınları, ışıl ışıl parlayan pembe elbiseleri ve özel dikilmiş kıyafetleri ile izleyenlere göz kamaştırıcı bir atmosfer sunuyor. Mükemmel fizikleri ile dikkat çeken Letonyalı sarışınları bir arada görmek isteyenler, ülkeye adeta akın ediyor.

TÜRKLER'DEN KAÇMAZ!
Tüm dünyanın ilgisini çeken festivale Türkiye'den de çok sayıda kişi katılıyor. Festivalde geri sayımın başladığı şu günlerde, turizm şirketleri Riga'ya özel turlar düzenliyor. Organizasyona katılmak isteyen Türkler'in 3 gece için 500 euroyu gözden çıkarması gerekiyor. Sarışın Festivali'ni kaçırmak istemeyen Türkler'den bin tanesinin rezervasyonunu yaptırdığı, tamamına yakınının ise erkek olduğu belirtiliyor.

GELİRİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE
Cıvıl cıvıl sarışınların renkli etkinlikleriyle gerçekleştirilen festivale dünya çapında katılım oluyor. Festival özellikle Letonya'da ve diğer ülkelerde geçim sıkıntısı çeken kadınlara destek olmak amacıyla düzenleniyor. Festival boyunca elde edilen gelir, ihtiyaç sahiplerine bağışlanıyor.

* Konvoylu geçit, plaj voleybolu turnuvası, ünlülere benzerlik yarışması, bikini defilesi ve gece plaj partisi gibi etkinlikler, 'Sarışın Festivali'ni daha da cazip hale getiriyor.

* Festivalde en güzel köpekli sarışın yarışması gibi ilginç etkinlikler de düzenleniyor. Sempatik sarışınlar, tüm dünyanın ilgisini çekiyor.