Nazi yani!

Mahkemede pişkin pişkin sırıtan Neo- Nazi örgütü lideri kadının cezaevinde yıldız muamelesi gördüğü ortaya çıktı. 8'i Türk 10 kişiyi öldüren katilin sigarasını bile Yunanlı mahkumun yaktığı açıklandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mayıs 2013 Güncelleme 08 Mayıs 2013, 00:15
Nazi yani!

İÇİNDEKİLER

Almanya'da 2000-2007 yılları arasında 8'i Türk 10 kişiyi öldürmekle suçlanan Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) davasının ilk duruşması önceki gün yapıldı. Kanlı örgütün hayattaki bilinen tek üyesi Beate Zschaepe, 4 sanıkla birlikte Münih'de hakim karşısına çıktı. Zschaepe, öldürdüğü insanların yakınlarına bakarak sırıttı ve sakız çiğnedi. İşte o katilin Münih'teki Stadelheim Cezaevi'nde de star gibi yaşadığı açıklandı. Zschaepe'nin yan hücresinde kalan Monika M., Zschaepe'ye mahkumların adeta bir "film yıldızı" muamalesi yaptığını ileri sürdü.

BİLGİSAYARI VAR
Monika M., şunları söyledi: "Yabancı bir mahkum Beate Zschaepe'ye pasta servisi yaparken, Yunanlı bir mahkum da sigarasını sağlıyor. Hatta ona evlenme teklif edenler bile var. Cezaevinde dizüstü bilgisayara sahip olan tek mahkum da yine Beate Zschaepe."

AMERİKAN MODASI
Münih'deki duruşmada siyah takım elbise giyinen Nasyonal Sosyalist Yeraltı örgütünün baş sanığı olan Beate Zschaepe'nin modayı da yakından takip ettiği görüldü. Zira katil Zschaepe'nin üzerindeki kıyafet ABD firması Brooks Brothers markaydı. Söz konusu takımın fiyatının 700 euro (yaklaşık bin 500 TL) gömleğin ise 165 euro (yaklaşık 340 TL) olduğu öğrenildi.

ŞEYTAN ŞIK GİYİNDİ

Beate Zschaepe'nin şıklığı, Alman basınının da dikkatinden kaçmadı. Bild gazetesi, Beate için "Şeytan şık giyindi" başlığını attı.