Paris'te aşk başkadır

Rafael Van der Vaart, ayrıldığı eşi Sylvie'nin eski takım arkadaşı Zlatan İbrahimoviç'le aşk yaşadığı iddialarına cevap verdi: Bavulunu toplayıp, hemen Paris'e gidebilir."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Nisan 2013 Güncelleme 13 Nisan 2013, 02:25
Paris’te aşk başkadır

İÇİNDEKİLER

Futbol dünyasını sarsan aşk üçgeninde yeni gelişmeler gündeme bomba gibi düştü. Hamburg'un Hollandalı yıldızı Rafael Van Der Vaart ile eşi Sylvie ve Sabia Boulahrouz aşk üçgenine Zlatan Ibrahimovic de dahil oldu. Sylive, yakın arkadaşının eşi Rafael'le yaşadığı ilişkiyi kısa sürede atlattı ve PSG'li futbolcu İbrahimoviç'e yelken açtı. 2004'e kadar Ajax'ta birlikte forma giyen Rafael ve İbrahimoviç'in o dönem Sylvie için birbirlerine girdiği de anlaşıldı. Çünkü Sylvie, "Rafael, büyük bir hataydı. Bu evliliği yapmasaydım, şimdi İbrahimoviç'le Paris'te ben olacaktım" dedi. Bu sözler üzerine Rafael'in yanıtı gecikmedi: Bavulunu toplayıp, Paris'e gitmesi birkaç saatini alır." İbrahimoviç ise, olaylarla ilgili hiçbir açıklama yapmayacağını söyledi. Rafael'in menajeri, ikizlerin velayetini almak için her yolu deneyeceklerini ve Sylvie'ye istediği parayı da ödeyeceklerini ifade etti.

ZLATAN DA AYRILIYOR
PSG'li İbrahimoviç, kendisinden 11 yaş büyük eşi Helena Seger'den ayrılacağı belirtildi. Paris'e gitme konsunda İbrahimoviç'le tartışan Helena'nın Milano'yu terk etmediği bilenen bir gerçek. İbrahimoviç ailesine yakın olan kaynaklar, çiftin ilişkisinin uzun süre önce bittiği görüşünde.

HALA PODYUMA ÇIKIYOR
Hollandalı model Sylvie, 32 yaşında olmasına rağmen hala podyumların aranılan ismi. Aşk skandalından sonra ilginin daha da arttığı Sylvie'nın Paris'te bir ajansla anlaşacağı iddia edildi.