Prenses camide

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2012 Güncelleme 15 Eylül 2012, 00:00
Prenses camide

İÇİNDEKİLER

Prens William ve Cambridge düşesi Kate Middleton, Malezya'da Assyakirin Camii'yi de ziyaret etti. Kuala Lumpur'daki camide imam Ustaz Saiful tarafından karşılanan çift, kendilerine eşlik eden din adamlarına, "İnsanlar buraya ibadet için en çok ne zaman geliyor?" şeklinde bir soru yöneltti. "Cuma namazı için 12 bin kişinin geldiğini" öğrenen Prens, şaşkın bir ifadeyle "Çokmuş!" cevabını verdi.

AYASOFYA MERAKI
Bu arada din adamlarının İstanbul Ayasofya Camii'nin güzelliğinden bahsetmesi üzerine düşüncelerini açıklayan Middleton, "Ayasofya'nın güzelliğini başka kişilerden de duydum. Fotoğraflarına bakıyorum, muhteşem gözüküyor" dedi. Prenses'in, İstanbul'u ve Ayasofya'yı görmeyi çok istediğini söylediği öğrenildi.

ÇIPLAK YAKALANDI
Fransız magazin dergisi Closer, Kate Middleton'ın tatilde çekilmiş üstsüz fotoğraflarını bastı. Çift, Kraliçe Elizabeth'in yeğeni Lord Linley'in Fransa'daki şatosunda tatil yaparken görüntülendi. Prens William'ın eşi Kate'nin üstsüz görüntülendiği tatil fotoğrafları dergide tam 4 sayfa yer buldu. Bu fotoğraflar, İngiltere'ye de servis edildi. Ancak İngiliz basını fotoğrafları yayınlamayı reddetti.