İşte Yavru Naziler

Almanya'da 8 Türk ile bir Yunanlıyı öldüren neo-nazi katillerin yeni fotoğraflarıyla bin kişilik ölüm listesi bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Kasım 2011 Güncelleme 19 Kasım 2011, 01:31
İşte Yavru Naziler

İÇİNDEKİLER

Almanya, 8 Türk ve 1 Yunan'ın kurban gittiği aşırı sağ terörü tartışmaya devam ediyor. Alman Bild gazetesi dün "Dönerci cinayetleri" katillerinin fotoğraf albümünü yayınladı. Gazetenin internet sayfasında yer alan bir fotoğrafta, Neo- Nazi katil Uwe Mundlos, birlikte cinayetlere imza attıkları Beate Zschaepe ile yatakta görülüyor. Aşırı sağcı teröristlerin özel hayatlarının gösterildiği fotoğraflarda Beata Zschaepe'nin Mickey Mouse pijaması dikkat çekiyor.

YENİ LİSTE
İtirafçı olmak isteyen Zschaepe, şu anda Almanya'nın Köln kentinde gözaltında tutuluyor. Bu arada Alman gazetesi Passauer Neue Presse'de yer alan bir haberde teröristlerin 10 yıldan fazla yaşadıkları Zwickau kentinde, yeni bir ölüm listesinin bulunduğu belirtildi. Polis tarafından ele geçirilen yeni belgede, binden fazla Alman politikacı ve yabancının isimleri yer alıyor.

ALMAN ÖZRÜ
Alman polisi, 8'i Türk, biri Yunan 9 kurbanın ailelerine özür ziyaretlerine başladı. Federal ve eyalet polislerinden oluşan grup, kurbanlardan Mehmet Kubaşık'ın eşi Elif Kubaşık'a da misafir oldu. Kubaşık, "Bugüne kadar hep susmuştum. Bu ziyaret sırasında ben konuştum onlar sustu. Yüreğimde taşıdığım ne varsa söyledim kendilerine ama yanan yüreğim soğumadı. Ortaya çıkan durum aile olarak acılarımızı hafifletmedi" dedi.


Sırrıberk ARSLAN