Şok fotoğraf

Michael Jackson'un öldükten sonraki fotoğrafı, doktoru Conrad Murray'ın yargılanması sırasında ortaya çıktı... Fotoğrafta, 'Pop Kralı' Jackson'ın yüzüne bantlanmış tüpler dikkat çekiyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2011 Güncelleme 29 Eylül 2011, 00:00
Şok fotoğraf

İÇİNDEKİLER

ABD, Michael Jackson'ı fazla dozda ilaç vererek öldürdüğü iddia edilen doktor Conrad Murray'nin davasına kilitlendi. Davada mahkemeye Michael Jackson'un bir hastane yatağında cansız yattığı halinin görüntülendiği bir fotoğraf sunuldu. Jackson'ın yakın çevresi mahkeme salonundayken, dışarıda ise Jackson'un hayranları şaşkınlıkla fotoğrafı bekledi. Gösterilen fotoğrafta ünlü şarkıcının soluk yüzü, yüzüne bantlanmış tüplere dikkat çekildi. Bu fotoğrafla birlikte bir de Jackson'ın bir ses kaydı da mahkemeye sunulan belgeler arasındaydı. Mahkeme kayıttaki sesin o sırada uyuşturucu madde etkisi altında olan Jackson'a ait olduğunu kabul etti.

AĞLAYAN DOKTOR
Jackson'a hayattayken özel doktorluk yapan Conrad Murray'nin, kasıtsız ölüme sebebiyet vermekle yargılandığı davada daha sonra Los Angeles Başsavcısı David Walgren'in iddiaları dinlendi: Walgren, "Conrad Murray, kelimenin tam anlamıyla Michael Jackson'ı 25 Haziran 2009'da ölüme terk etti. Damarlarında Valium, midazolam, loreazepam ve proprofol yüklü bu çaresiz adamı yalnız bıraktı" dedi. Bu sözlerin ardından gözyaşlarına boğuyan Murray, iddiaların hiçbirini kabul etmedi.

HAYRANLARI İÇİN YAS BİTMİYOR
Michael Jackson'ın milyonlarca hayranı, ölümünün üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen yas tutmaya devam ediyor. Japonya'da binlerce kişi, ayda 2 kez toplanıp, Jackson'ın şarkılarını minik çocukların öğrenmesi için eğitim veriyor. Hem de ücretsiz.