Nataşa kavgası

Rus zenginler Lebedev ve Polonski'nin canlı yayındaki kavgasının nedeni bir kadın çıktı... İddialara göre 2 işadamı, KGB ajanı oldukları dönemde bir 'bayan' yüzünden de dövüşmüştü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2011 Güncelleme 20 Eylül 2011, 00:00
Nataşa kavgası

İÇİNDEKİLER

Rus milyarder Aleksaner Lebedev, 3 gün önce Rus NTV televizyonunda yayınlanan bir tartışma programında işadamı Sergey Polonski'yi yumruklamıştı... Bu görüntüler, dünya medyasında geniş yer bulurken, kavgayla ilgili son derece ilginç bir iddia ortaya atıldı. Yıllar önce KGB'de görevli olan Lebedev ve Polonski, bir kız yüzünden birbirine girmişti. Her iki ajan da KGB tarafından uyarı cezası alırken, olayın kapandığı sanılıyordu.

'HAK ETTİĞİ CEVABI ALDI'
Ancak cumartesi gecesi yaşanan bu kavganın, spontane gelişen bir olay olmadığı ve temelinde yıllar önce yaşanan 'bayan' kavgasının olduğuna kesin gözüyle bakılıyor. Polonski, "Olanlar çok saçma. Canlı yayında şöhretini artırmak için bana saldırdı. nunla mahkemede hesaplaşacağız" dedi. Lebedev ise, "Dayak isteyenleri bugüne kadar hiç yanıtsız bırakmadım. ergey Polonski de hak ettiği cevabı aldı sanırım" ifadelerini kullandı.

98 MİLYON STERLİNLİK EV
Sovyetler Birliği eski lideri Gorbaçov'un yakın dostu olan Lebedev'in hedefi, medya dünyasında çok güçlü olmak. Bu konuda Rusya Başbakanı Vladimir Putin'den tam destek alan Lebedev, bir dönem KGB ajanı olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Lebedev'in Londra'da yaşadığı malikanenin değeri ise 98 milyon sterlin.

LEBEDEV'İN SERVETİ 3.2 MİLYAR DOLAR
Sovyetler Birliği döneminde KGB ajanı olarak Londra'da çalışan Lebedev, İngiliz Independent ve Evenning Standart gazetelerinin de sahibi. Şu anda 3.2 milyar dolarlık servetiyle, Rupert Murdoch'ın İngiltere'deki medyasına talip oldu. Ancak Murdoch, medyasının satılık olmadığını açıkladı. Bu arada Lebedev'e dava açmaya hazırlanan Polonski, 2008'de 1,2 milyar dolarlık bir büyüklüğe ulaşan ancak 2008'deki mali krizde inşaatlarını durdurmak zorunda kalan Mirax emlak grubunun başkanıydı. Polonski'nin bugünkü servetinin 2 milyar dolar olduğu açıklandı.