Kraliyet falı

Kraliyet düğününü günlerdir manşetlerden düşürmeyen İngiliz basını, yeni çiftin falına da baktı... Düğün fotoğraflarını yorumlayan uzmanlar, Kate ve William'ın mutlu bir evliliği olacağını müjdeledi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mayıs 2011 Güncelleme 02 Mayıs 2011, 03:33
Kraliyet falı

İÇİNDEKİLER

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin rekorlara imza atan düğünün yankıları sürüyor. Sıfır hata ile gerçekleşen düğün töreninin ardından çiftin resmi düğün fotoğrafları da olay yarattı. Yeni unvanlarıyla Cambridge Dükü William ve Cambridge Düşesi Katherine'in nedimeleriyle çekilen fotoğrafı, Prens Charles ve Lady Diana'nın yıllar önceki fotoğrafı ile karşılaştırıldı. İki fotoğraf üzerinde inceleme yapan davranış bilimciler, William ve Kate'in mutlu bir evliliğin sinyalini verdiğini açıkladı. Prens Charles ve Lady Diana'nın fotoğrafını da yorumlayan uzmanlar, William'ın anne-babasının evliliklerinin ilk gününde bile birbirlerinden kopuk göründüğünün altını çizdi. William ve Kate'in sarayın balkonundaki 'ilk öpücük'leri de davranış bilimciler tarafından ikilinin birbirlerine delicesine aşık olduğunun kanıtı olarak gösterilmişti.



GÖLGEDE BIRAKTILAR
Daily Mail'de yer alan bir başka haber ise William'ın halktan biriyle evlenmesi 'Annesinin ruhunu şad etti' başlığı ile verildi. Sunday Times gazetesi için yapılan ankete cevap verenlerden yüzde 78'i, Kate ve William'ın tahtın veliahtı Prens Cahrles ve Camilla'yı gölgede bıraktığını söyledi.