Firari balayı

İngiliz veliaht Prensi William ve eşi Kate, düğünlerini tüm dünyaya izlettikten sonra balayını kaçak yaşamayı uygun gördü. Genç çift, dün bir helikopterle sırra kadem basarken muhtemel aşk adresleri şimdiden dillere düştü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2011 Güncelleme 01 Mayıs 2011, 11:52
Firari balayı

İÇİNDEKİLER

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin yıllardır merakla beklenen büyük düğünü, tek bir aksilik yaşanmadan geride kaldı. Kraliyet tahtının ikinci sıradaki varisi Cambridge Dükü William ve çiçeği burnunda eşi Cambridge Düşesi Catherine, evlenmelerinin ardından balayına çıktı. Genç aşıklar, dün sabah Buckingham Sarayı'ndan ticari bir helikoptere binip gözlerden uzaklaştı. Çiftin nereye gittikleri ise sır gibi saklanıyor. Kraliçe II'nci Elizabeth'in İskoçya'daki Balmoral Şatosu, balayı adresleri içinde en güçlü aday.

UZAYDAN DA İZLENDİ
Çiftin haftasonunu Balmoral'da geçirdikten sonra pazartesi günü başka bir ülkeye gideceği düşünülüyor. Muhtemel balayı tercihleri arasında Karayip Adaları, Maldivler, Kenya veya Ürdün'ün başkenti Amman da yer alıyor. Diğer yandan çiftin sözcüsü, basından "özel hayata karşı saygılı" olmalarını rica etti. Bu arada dünyada 2 milyar kişinin izlediği düğüne, uzaydaki astronotlar bile kayıtsız kalamadı. ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Uluslararası Uzay İstasyonu'nda görevli mürettebata düğünü canlı olarak izletti.



BAHÇEDE EL ELE
Genç çift, dün sabah balayına çıkmadan önce Buckingham Sarayı'nın bahçesinde yürürken görüntülendi. Çiftin, 2 hafta sonra saraya dönmesi bekleniyor.

EVSiZ KONUK
Evsiz olan ve Shozna olarak bilinen genç kız, Prens'in özel davetiyle düğüne
katıldı...

EN NEŞELİ!
Düğünün en neşelisi, Westminster Kilisesi'nden bir rahip oldu. Nikah töreninin ardından kırmızı halıda taklalar atan Ben Sheward, kameralara böyle yansıdı.

ÖZEL BiR ARABA
Genç çift, düğün yemeğine üstü açık Aston Martin'le gitti. Bu özel otomobil, Prens Charles'tan oğluna hediyeydi.

BEBEK YAKIN!
Kraliyet uzmanlarının görüşüne göre, geleneklere uyulması halinde, gelinin bir yıl içinde hamile kalması gerekiyor. Prens William, annesi Prenses Diana ve Prens Charles'ın, 1981 yılındaki evliliklerinden sadece 11 ay sonra doğmuştu. Kraliçe 2'nci Elizabeth de, oğlu Prens Charles'ı 1948'de, birinci evlilik yıldönümüne 6 gün kala kucağına almıştı.

ABLASINI iZiNDE
Düğünün en çok konuşulan dedikodusu ise gelinin kız kardeşi Pippa Middleton ile küçük Prens Harry'nin yakınlığı oldu. Her fırsatta kol kola giren ikili, "Yeni bir aşk mı
başlıyor?" şüphesini doğurdu.


Perihan KORKMAZ