Obama saçlarına ak düşürmedi

ABD Başkanı Barack Obama'nın bir davette çekilen fotoğrafları yankı uyandırdı. Obama'nın aynı gün erken saatlerde çekilen fotoğrafındaki ağarmış saçları birkaç saat içinde koyuldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ocak 2011 Güncelleme 24 Ocak 2011, 11:38
Obama saçlarına ak düşürmedi

İÇİNDEKİLER

ABD Başkanı Barack Obama'nın önceki akşam Beyaz Saray'da Çin Devlet Başkanı Hu Cintao onuruna verdiği devlet yemeğinin yankıları sürüyor. Siyaset, sanat, müzik ve spor dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı yemekte en çok konuşulan konu Başkan Obama'nın 'ağarmış saçlarının siyaha dönüşmesi' oldu. Gündüz katıldığı toplantılarda ağarmış saçlarıyla görülen Başkan Obama, akşam yemeğine simsiyah saçlarla katıldı. Başkan'ın bu değişi basında saçlarını boyuyor söylentilerini kuvvetlendirdi. 49 yaşındaki Obama, Ocak ayının başında Amerikan NBC televizyonuna yaptığı açıklamada, "17 yıl önce evlendiğimde giydiğim kıyafetlerin bazılarını hala giyiyorum. Saçlarım kuşkusuz biraz daha ağardı" diye konuşmuştu.

KOMEDYENLERİN DİLİNE DÜŞTÜ
Obama ailesi'ne bir diğer eleştiri ise First Lady Michelle Obama'nın giyim tarzıyla ilgili… Eşinin başkan seçildiği ilk günden bu yana giyim tarzıyla ön plana çıkan First Lady Obama için Amerikalı komedyenler yeni bir lakap buldu. Başını ünlü komedyen Joan Rivers'ın çektiği ekip, First Lady'e 'Blackie O' diyor. 'Blackie O.' lakabının çıkış noktası ise bir dönem Amerikan kadının simgesi haline gelen Jackie Kenedy Onasis!