Vahşetin el'i

İnsan hakları konusunda mangalda kül bırakmayan Avrupa, bir dehşete sahne oldu! Danimarka'da 10 gardiyan, 23 yaşındaki Türk'ü döverek komaya soktu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ocak 2011 Güncelleme 17 Ocak 2011, 15:56
Vahşetin el’i

İÇİNDEKİLER

Avrupa Birliği, bu kez kendi kriterlerine takıldı! Her fırsatta Türkiye'ye akıl vermeye kalkışan Avrupa, insan hakları konusunda sınıfta kaldı! Akıllara durgunluk veren olay ise "özgürlükler ülkesi" Danimarka'da yaşandı! 23 yaşındaki Ekrem Şahin, 2 yıl önce adli bir olay nedeniyle hapse girdi. Cezasının bitimine 6 ay kalan Ekrem, özgürlüğü için gün sayıyordu. Ancak gardiyanlar, talihsiz gencin hayalini yarım bıraktı. 10 gardiyan, Türk gencini feci şekilde dövdü. Bu sırada kalbi 10 dakika duran Şahin, cezaevi doktorunun müdahalesi sonucu hayata döndü. Şahin hemen, Odense Üniversitesi Hastanesi'ne nakledildi.

'YAŞASA BİLE SAKAT KALIR'
Doktor Sören Jepsen, Ekrem Şahin'in durumunun kritik olduğunu söyledi. Türk gencinin yaşam savaşı verdiğini belirten Jepsen, "Yaşasa bile yüzde 90 sakat kalır. Bu nedenle hafıza kaybı da meydana gelecek. Ayrıca basit bir şiddetle bir kişinin kalbi durmaz" diye konuştu. Anne Nermin Kalkan ise dehşeti, olaydan 6 saat sonra öğrendi. Bu işin peşini bırakmayacağını söyleyen acılı anne, "Güya insan haklarından bahsediyorlar. Bunun neresi insanlık. Yavruma bu acıyı çektirenler, cezasını bulacak" diye feryat etti.