Gül veda turuna başladı

Görev süresi 28 Ağustos'ta dolacak olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, veda ziyaretlerine başladı.

Giriş Tarihi 04 Ağustos 2014, 00:00 Güncelleme 04 Ağustos 2014, 11:21
Gül veda turuna başladı

İÇİNDEKİLER

Görev süresi 28 Ağustos'ta dolacak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, veda ziyaretlerine başlıyor. Cumhurbaşkanı Gül, ilk olarak TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i ziyaret edecek. Veda ziyareti, bugün Çiçek'in TBMM'deki makamında gerçekleşecek. Gül, Başbakan Erdoğan ile de Başbakanlık'ta bir araya gelecek.

YARGIYA ZİYARET

Anayasa Mahkemesi, Yargıtay ve Danıştay başkanlarını 5 Ağustos 2014 Salı günü ziyaret edecek Gül, 4-6 Ağustos tarihlerinde yapılacak Yüksek Askeri Şura (YAŞ) nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e 7 Ağustos 2014 Perşembe günü veda ziyaretinde bulunacak. Cumhurbaşkanı Gül, TBMM'de grubu bulunan partilerin genel başkanları ile de genel merkezlerde görüşecek. Cumhurbaşkanı Gül, 12 ve 19 Ağustos'ta Çankaya Köşkü'nde iki veda resepsiyonu verecek.

RESEPSİYON VERECEK

Devlet erkanının davet edileceği ilk resepsiyonun ardından düzenlenecek ikinci resepsiyona, iş dünyasından isimler, sanatçılar, yazarlar, gazeteciler ve STK temsilcileri katılacak. Öte yandan Gül, her yıl olduğu gibi bu yıl da YAŞ üyelerine yemek verecek.