3 Ağustos 2021 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

3 Ağustos 2021 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları... Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 3 Ağustos 2021 Salı için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 3 Ağustos 2021 Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 03 Ağustos 2021, 09:01 Güncelleme 03 Ağustos 2021, 09:01
3 Ağustos 2021 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Koç: İşlerine odaklandığın bu günlerde, planlamadığın iş seyahatleri gündemine gelebilir. Ani değişikliklere karşı hazırlıklı olmak isteyeceksin.

Boğa: Çalışmadığın bu günleri kendi gelişimin için ayırmak isteyebilirsin. Kayıt olacağın çeşitli sertifikalı kurslar, kariyerinde ilerlemenin önünü açabilir.

İkizler: Kendi gücünün farkına varman harekete geçmeni sağlıyor. Yaşam alanında yapacağın değişiklikler, çalışma motivasyonunu artıracak.

Yengeç: Uykusuz şekilde güne başlaman, gün içerisinde seni olumsuz etkileyebilir. Dikkat dağınıklığı yaşaman, teslim etmen gereken işleri sekteye uğratabilir.

Aslan: Planlarını ertelemek zorunda kalacak olman, sinirlerini bozabilir. Duygusal hayatında geçen çalkantılı günlerin, durulması sana nefes aldıracak.

Başak: Çalışmalarının karşılığını alıyor olmak seni motive ediyor. İlerleyen günlerde alacağın güzel haberler, yeni sayfaların açmanı sağlayacak.

Terazi: Karar almadan önce, emin olmak ve aile büyüklerinin fikirlerinden yararlanmak isteyeceksin. Aile büyüklerinin desteği, karar sürecinde sana yardımcı olacak.

Akrep: İsteklerine daha net bir şekilde odaklanacağın bir sürece doğru ilerliyorsun. Kendini ödüllendirmek için alışverişe çıkabilir, yeni kıyafetler alabilirsin.

Yay: Beklentilerinin karşılık bulduğu bir gündesin. Alacağın kararlarda, ince eleyip sık dokuman çevren tarafından yanlış anlaşılabilir.

Oğlak: İhmal ettiğin konular bugünün gündeminde. Yalnız bir Oğlak burcuysan, yeni bir ilişkiye başlamak için kendini hazır hissedebilirsin.

Kova: Soğukkanlı tavrın ile problemlerin üstüne gitmek, pratik yönünü daha fazla geliştirmene yardımcı oluyor. Alım satım konuları bugün gündemine gelebilir.

Balık: Karşılaştığın konular, seni daha tecrübeli hale getirecek. Uzun süredir gerçekleştirmek istediğin, çevre değişikliği konusu için bugün harekete geçebilirsin.