Günlük burç yorumları – 14 Mayıs 2019 Salı

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 14 Mayıs Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 14 Mayıs 2019, 09:08 Güncelleme 14 Mayıs 2019, 09:08
Günlük burç yorumları – 14 Mayıs 2019 Salı

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Venüs'ün etkisi maddi kazançlarınızın artmasına vesile olacak. Kazandığınız parayı kendiniz ve sevdikleriniz hayrına harcamak isteyebilirsiniz. Nedensiz korkularınızı yenmeli ve kişiliğinizi daha çok ortaya koymalısınız. Siz gücü seven bir kişi olduğunuz için, liderlik özelliklerinizi pekiştirecek yeni atılımlar peşindesiniz. Bugün sosyal aktiviteleriniz sırasında karşılaşacağınız kişilerin daha sonra size kazandıracağı avantajları unutmayın. Bugün konuşmaların planladığın gibi gitmeyecek. Komşularınla, arkadaşlarınla anlamsız sorunlar üzerine tartışmalar yaşayabilirsin.

BOĞA:

Estetik alanında operasyonlar düşünüyorsanız uygun günlerdesiniz. Hayatın keyif veren alanlarını ön planda tutacağınız günlerde küçük haberlere takılıp, sinirlenmeyin. Güneş burcunuzda olumlu ilerliyor. Bugün kendinizi daha enerjik ve sağlıklı hissediyorsunuz. Ortaklıklar ve iş yaşantınızda bazı kişilerin desteğinize ihtiyacı olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, sizde tatmin duygusu sağlayacaktır. Paylaşıma fazla önem vermeniz, bazen hata olabilir. Soğukkanlı çehrenizi devam ettirin. Güven duymadığın bazı ortaklıklara ya da ekip çalışmasındaki kişilere sözünü sakınmıyorsun. Krizleri fırsata dönüştürebilirsin.

İKİZLER.

Venüs'ün etkileri hayatınızın düzenli kısımlarını alt üst edecek. İlişkilerde sizden kaynaklı sorunlar çıkabilir, sakin ve düşünceli davranmakta fayda var. Maddi konularda geri kalmak istemediğiniz için, çevrenizdeki koşullarınızı zorluyorsunuz. Bugün kısa yolları kapsayan işlerin gündem kazanmasıyla, yaşantınız hareketlenecek .Bir çok kombinasyon iş bağlantıları yüzünden başınızı ağrıyabilir. Yaşam enerjinizin güçlü olması, bazı hataları da beraberinde getiriyor. Bugün bazı ufak tefek işlerini halledebilirsin. Yeni bir iş arayışına girmeden önce patronuna açıklayabilirsin.

YENGEÇ:

Göreceğiniz destek size sevgi dolu ve güvende olma hissi verebilir. Sizler de tüm sevdiklerinizi şefkatiniz yolu ile koruyup kollayabilirsiniz. Aileniz ve evinizle ilgili bir takım çalışmalar ön planda olabilir. Gerekli donanıma sahip olmanıza rağmen; sizi zorlayan olaylar karşısında, çelişkiler yaşayabiliyorsunuz. Yapıcı yönünüzün çevresel faktörlerden çabuk etkilenmesi yüzünden olayların yönünü saptırabiliyorsunuz. Sevdiğiniz kişiye daha anlayışlı olmalısınız. İnsanlarla paylaşımlarının arttığı bir gün. Keyifli sohbetine katılmak isteyen insan sayısı fazla olabilir.

ASLAN:

İşinizle ilgili bazı çekinceleriniz ve korkularınız su yüzüne çıkabilir. Onları yok etmek sizin yeteceğiniz olacak iş başarıları konusunda da evren sizi destekleyecek. Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Zihinsel enerjinizi çevrenize ispat edebileceğiniz önemli günlerinizden biri. Bugün kendinizi odaklaşmaya yönlendirmelisiniz. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız. Geleceğe dair kaygılar duyarak uyanabilirsin. İşinden memnun değilsen, yeteneklerine dayalı bir iş yapmak isteyeceksin.

BAŞAK:

Kendi hayatınızı dizayn etmeye karar verdiniz ve her konuda evrenin desteğini alabilirsiniz. Yeniliklere başlamak için uygun bir gün ve istikrarınıza destek olacak. Maddi konularda elde ettiklerinizin üstünde, taleplerinizi gerçekleştirmeyi düşünüyorsunuz. Her yönden güçlü konuma gelmek isteyişinizde, kendinizi ispat etme duygusu yatıyor. Bugün çevre koşulları sizi zorluyor. Sinirlerinizi sağlam tutmak zorundasınız. Bugün iddialı ve sosyal yönlerinizle rakip tanımıyorsunuz. İşin gereği çözüm getirmen gereken konularda tıkanıklık yaşayabilirsin. Hareketli tavırlarınla işlerini halledebilirsin.

TERAZİ:

Hayatınızda bir mutluluk ve bütünlük hissedebilirsiniz. Maddi konularda evrenin desteğini alacak, sezgisel ve manevi konularda da büyüyeceksiniz. Çok güçlü duygulara sahip olduğunuz içinde çevrenizi adeta aşkı çağırıyorsunuz. Yalnız; en büyük kusurunuz, hep istediğiniz cümleleri duymak istemenizdir. Bugün gereksiz bir alınganlık gösterebilir ve partnerinizi suçlayabilirsiniz. Ayak sorunları, en çok şikayet ettiği konuların başında geldiğini biliyoruz.. Dikkatli olun. Kariyerine yeni bir yön vermek isteyeceksin. Risk almaktan çekinmiyorsun ancak ne yapacağından emin olamıyorsun.

AKREP:

Aşk hayatınız konusunda oluşabilecek olaylar sizi mutluluğun zirvesine taşıyabilir. Ayrıca sezgilerinizin ve maneviyatınızın da güçlendiği bir gün. Bazı kişiler tarafından izleniyor olmak size farklı bir aksiyon kazandıracak ve kendinize olan güveninizin artmasına neden olacak. Aile bağlarınızın çok güçlü olması nedeniyle, onların sorunlarını da yüklenmenize sebep oluyor. Çevrenizde sağlığı konusunda problemi olan kişiler hemen ilginizi çekiyor. Birlikte çalıştığın insanları bugün enerjinle bir arada tutmaya çalışırken ekip uyuşmazlıklarına çare arıyorsun.

YAY:

Enerjiniz yüksek olacak. Ayrıca iyiliğinizle kalbine dokunduğunuz kişilerin destek ve yardımlarını görerek daha mutlu ve güvende hissedebilirsiniz. Ailevi konularda hassas bir yapınız var. Bugün köklü düşünceleriniz yüzünden bocalayabilirsiniz. Değiştirmek istemediğiniz değer yargılarınız yüzünden, ikileme düşebilirsiniz. Üstelik siz yenilgiyi sevmediğiniz için, olaylara gelişigüzel bakamıyorsunuz. Sorunlardan kaçmayı deneseniz, rahatladığınızı göreceksiniz. Bugün sonucundan ortak olarak faydalanacağın bir konu gündeme gelebilir. Ayrıca biriyle yeni bir arkadaşlık edinebilirsin.

OĞLAK:

Birden fazla flört içerisinde kararsız kalabilir, bu durumu düzenlemek için sezgilerinizden yardım alabilirsiniz. Aşk kapılarınız ardına kadar açılacak.Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal yaşantınızla ilgili kendinizi tanıma fırsatı veriyor. Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz. İsteklerinizin gerçekleştirme konusunda farklı detaylar üzerinde durmanız, hiç de hoş değil. Geleneksel yönlerinizin size zaman kaybettirebileceğini fark etmelisiniz. Çalışma ortamında yeniliklere hazır ol. Kendi işini yapıyorsan, daha işlek bir yere taşınma kararı alabilirsin.

KOVA:

Sezgilerinizle, vizyonunuzu birleştirerek yaşam alanınızı mükemmelleştirebilirsiniz. Evinize yeni dekorlar almak için uygun bir gün olacak. Kişisel enerjinizi sosyal ilişkilerinizle çok güzel kanalize edebiliyor ve istediğiniz başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz.. Bugün arkadaşlık bağlarınızı daha da ön plana çıkaracak davranışlar içindesiniz. Kardeşlerinizin ve yakın dostlarınızın sizden bekledikleri destek ve istekleri olacak. Bazı olaylara kırabilirsiniz. Detaylandırmak istediğin konularda aksilik olabilir. Bir elemanının iş bulduğu için ayrılmak istediğini duyabilirsin.

BALIK:

Tatile çıkamıyorsanız birkaç saat doğada yalnız kalmak için uygun bir gün. Aşk hayatınızdaki karmaşayı çözümlemek için kendinizi dinlemeye ihtiyacınız olabilir. Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. . Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz. Başarı grafiğinizle ilgili, tablonun yükselmesi söz konusu. Bugün parasal konularda kaygıların artabilir. Beklediğin ödemelerin sıkıntıları, keyfini kaçırmaya aday.