Günlük burç yorumları – 13 Mayıs 2019 Pazartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 13 Mayıs Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 13 Mayıs 2019, 09:51 Güncelleme 13 Mayıs 2019, 09:52
Günlük burç yorumları – 13 Mayıs 2019 Pazartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Venüs, yakın ilişkilerinizde istediğiniz desteği sağlarken, dostlarınız tarafından çok seviliyorsunuz. İletişim konularında istediğiniz performansı yakalayacak, ulaşmak istediğiniz kişiler konusunda zorluk çekmeyeceksiniz. Bazı konularda güçlenmek zorundasınız. Ay, toprak burcunda hareket ediyor. 'Zaten yeterince gerginim bir de insanların kaprisini çekemeyeceğim' dediğin gün bugün.



BOĞA:

Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızda gelişen olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz. Bilinçaltınız özel duygularınıza takılmanız neden oluyor. Ay, toprak burcunda. Zevklerin ve isteklerin çevrende kabul görüyor. İnsanlara yeni bir iş ortamı sağlaman mümkün.



İKİZLER:

Bugün, sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden keyif alacaksınız. Gelirini artırmak adına çabalarının sonucunu alabilir ve bu konuda görüşmeler gerçekleştirebilirsin.



YENGEÇ:

Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyor ve kişileri kendi bağlamınızda irdeliyorsunuz. Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak ve özgürlüğünüzü kanıtlayacak, kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız. Elini attığın tüm işleri itina ile yapacaksın. Gün boyunca sorumluluğundaki işlerini sahiplenebilirsin.



ASLAN:

Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunu siz de biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Bugün, yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilere sahiplenme duyguları ile yaklaşacaksınız. Sorumluluk hissediyorsun. Bu, omuzlarına artı bir yük olarak biniyor. Gezegenlerin seyri, esnemene yardımcı olabilir.



BAŞAK:

Bugün, Ay burcunuzda ilerliyor ve duygusal konularda belirgin bir kişilik vurguluyor. İsteklerinizde artış var ve çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz. Karşıt Neptün , kişiliğinizle ilgili sorunların abartmasına neden olacaktır. Temkinli davranın. Ay, burcunda hareket ediyor. Bugün bazı konuları tekrardan gözden geçirmek ve toparlamak isteyebilirsin.



TERAZİ:

Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek bir zekanız var. Her olayı anında ve hızlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde maddesel olaylar gündeme gelebilir. Duygusal beraberliğinizi kişisel kazançlarınızla birlikte değerlendirmeniz gerekecektir. Ay'ın konumu kariyer hayatında önemli fırsatlarla karşılaşabileceğini vurguluyor. İş fırsatları yeniden ayağına gelebilir.



AKREP:

Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor ve sevecen davranıyorsunuz. Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kişisel zevklerinizi onlarla paylaşmaktan son derece mutlu olacaksınız. Standartlarının arttığı bir gün. Bu durum, karşına çıkanları kolay kolay beğenmemenle sonuçlanabilir.



YAY:

Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Çevrenizde orijinal fikirlere önem verdiğiniz için, arkadaş seçimleriniz de bu yönde oluyor. Bugün bir çok organizasyona katılacaksınız. Elini attığın her işte farkını hissettireceğin bir gün. Çevrendeki insanların dikkatsiz davrandığını fark edip yol gösterebilirsin.



OĞLAK:

Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kişisel zevklerinizi onlarla paylaşmaktan mutlu olacaksınız. Fakat bazı konularda güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler var. Ay'ın bulunduğu konum, ruhunuzda fırtınalar yaratıyor. Pratik olmak adına başarılı bir gün... Halletmen gereken işlerin bugün kolaylıkla üstesinden gelebileceksin.



KOVA:

Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Ay'ın bulunduğu konum, sosyal yaşantınıza canlılık verirken, bilinçaltı duygularınız yüzünden mantık karmaşası yaşayabilirsiniz. Zengin bir dünyanız var. Bugün sabah güne başlamakta zorlansan da günün ilerleyen saatlerinde iş bitiriciliğinle ön plana çıkabilirsin.



BALIK:

Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün. Bugün, görüşeceğiniz kişilere kendi görüşlerinizi aktarmak isteyecek ve duygusal bağlarınızı güçlü tutacaksınız. Ay, karşıt burcunda. Bugün her sorun aşılacak. Gökyüzü, problem çözeceğin bir güne işaret ediyor.