Günlük burç yorumları – 12 Mayıs 2019 Pazar

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 12 Mayıs Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 12 Mayıs 2019, 10:11 Güncelleme 12 Mayıs 2019, 10:11
Günlük burç yorumları – 12 Mayıs 2019 Pazar

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Hayatınızda bazı konularda yön değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Rüzgar istediğiniz yönde gitmeden önce bir süre ters yönde gidebilir. İşinizle ilgili sosyal dayanışmada yanınızda olabilecek özel insanlara ihtiyacınız olacak. Venüs burcunuzda geri gitmeye başlıyor.. Kafanızda birçok değişik fikirle yola çıkabilir ve daha sonra bir çoğundan vazgeçebilirsiniz. Her şeyi yeniden yapılandırma arzusu içinde olsanız bile, bir takım gecikmelere karşı tedbirli olmalısınız. Doktor kontrolün de gerekli vitaminlerinizi almalısınız.

BOĞA

İlişkisini bir adım ileri taşımak isteyen Boğa'lar bu konuda uygun anı kollayabilirler. Evlilik teklifleri gibi organizasyonlar için uygun bir gün olacak.Değişim içinde olduğunuz için, bazı olaylara kendinizi kapatabilirsiniz. İçsel kuruntularınız oldukça yüksek. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Hayal dünyanızın geniş olması nedeniyle, kazançlarınız konusunda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Güneş çalışma hayatınızda ilerlemeler yaşatabilir. Gelecekle ilgili planlarınız artıyor.

İKİZLER

Doğada uzun yürüyüşler ve hareket iyi gelebilir. Enerjinizi atmak için dinamik insanlarla etkileşim içerisinde olmak gibi bir arzunuz var.Uzun süredir beklediğiniz bir takım fırsatlarında kendiliğinden oluştuğunuz görmek sizi oldukça mutlu edecektir. Aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar sonucu; kendinizi partnerinize savunmak zorunda kalabilirsiniz. İlişkinizde karşılıklı tartışma yerine; sorunun dibine inmenizde yarar var. Bekledikleri sonuca yaklaşmaları an meselesi. Çocuklarınızla ilgili sorunlar gündeme gelebilir.

YENGEÇ

Kariyer hedeflerinizin ve diğer konularda isteklerinizin peşinden gitmelisiniz. Eğer bir konuya odaklanırsanız şans kapılarınızın açılacağı bir günde olacaksınız.Aile içi sorunlar her an tetikte. Bu dönem, sabırlı yapınız daha çok ortaya koymalısınız. Bir takım sorunları sürekli içinizde biriktirmekten sıkıldığınız bir gerçek. Olayların sonucu her zaman sizin için bir problem oluyor. Sıra dışı gelişmeler yüzünden daha fazla enerji harcamak zorunda kalacaksınız. Dinlendiğiniz zaman çok daha enerjik ve yaşadığınız olaylara mantıklı bakabiliyorsunuz.

ASLAN

Aslan'lar bugünlerde bireyselliklerini ve girişimci yönlerini ön plana çıkartabilirler. İş kurmak isteyen Aslan'lar için başarılı bir düşünme ve planlama günü olacak. Kısa yollarla ilgili beklentilerinizde bir duraksama olabilir. Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Sizin farklı düşünceleriniz karşısında, onların tepkili davranışları ile karşılaşmanız, cesaretinizi kaybettirmesin. Kalıplaşmış düşüncelerden, uzak kalmaya çalışıyorsunuz.

BAŞAK

Mutlu olmak ve mutlu etmek adına bir çaba gösterebilirsiniz. Partnerinizi kırdığınızı fark ederek atacağınız adımlar ve çabalarınız olumlu yönde sonuç verecek. Maddi sorunların gündemi kapsamasıyla düşünceleriniz allak bullak olabilir. Beklenmeyen harcamalar karşısında sinirlenmeyin. Parayla ilgili konuları erteleyin. Anında çözüm bekleyen ödemeleriniz için gerekli şartları kısa vadede oluşturun. Duygusal konularda her şey sizin istediğiniz gibi gelişmeyebilir. Bu dönem kısa vade çözümleri unutmalısınız.

TERAZİ

Telepati yeteneğinizin enerjisinin yükseldiği bir gün olacak. Uzun zamandır görüşmediğiniz biri ile görüşebilir ya da iş bağlantıları kurabilirsiniz. Düşüncelerinizi yeniden şekillendirmekte fayda var. Sakin düşünmeli ve hiçbir şeye kızmamalısınız. Acil durumlar için karşınızdaki kişilere de fazla yüklenmeyin. Değişim içinde olduğunuz için, bazı olaylara kendinizi kapatabilirsiniz. İçsel kuruntularınız oldukça yüksek. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Kendinizi yeniden yapılandıracaksınız.

AKREP

Bugünlerde kendinizi sinirli hissedebilirsiniz. Özellikle sinirli uyanma ihtimaliniz çok yüksek olduğu için Papatya ya da Melisa çayından faydalanabilirsiniz. Düşüncelerinizi yoğunlaşmış durumda. Her şeyin altı yapısı incelemekten yorgun düşebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin üzerinde gereksiz bir kıskançlık duyguları ile bunaltabilirsiniz. Yaşam felsefeniz sürekli değişiyor. Manevi hislerinizin sizi yanıltmayacağından emin olabilirsiniz. Dostlarınızın sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz.

YAY

Kendinizi dış koşullardan arındırmanızın zamanı geldi. Bugünlerde insanların sözlerinin üzerinizde çok büyük etki yarattığını fark edebilirsiniz. Hayatınıza yeni insanlar girmek ve çok değişik guruplardan iş teklifleri alabilirsiniz. Karşınıza çıkan kişilerin akıl ve zekasından da etkileneceksiniz.. Çevresel koşularınızı, arkadaşlarınızla gücünüzü birleştirmek isteyeceksiniz. İlk hamlede kişilere onay vermeden beklemeli ve bir çok olayın karşılaştırmasının özetini almalısınız. Akıllı olduğunuzu bilenler size temkinli yaklaşıyorlar.

OĞLAK

Bugünlerde realistim bakış açınızdan ve zihinsel algoritmanızdan biraz uzaklaşarak gerçekten kalbinizin ne istediğine odaklanabilirsiniz.Kariyerinizle ilgili sıkıntılı bir dönem içine giriyorsunuz. Mesleki konularda yapacağınız atılımlar havada kalabilir. Suskun ve gizemli bir havaya girecek ve düşünceleriniz paylaşmak istemeyeceksiniz. Bu dönemde yanlış düşünceler içinde çevrenizi yargılarken, eleştirici olabilirsiniz. Nostaljik duygularınız ortaya çıkacaktır.. Aşkta geri planda kalmak istemiyorsunuz.

KOVA

Hayatı fazla ciddiye alacağınız bazı olaylar geliştiğinizde hayatı oyun gibi görmelisiniz. Çocuk saflığına ve eğlencesine ihtiyacınızın olacağı bir gün. Yurt dışı seyahatleriniz gündeme gelecek. Bu dönem, görüşeceğiniz kişilerin bazılarının düşünce tarzları, sizinle aynı olabilir. Onlara dost olma şansı verebilirsiniz. Geri gitmeye başlayan Satürn uzun zaman beklediğiniz işlerinizle ilgili bazı olumlu sinyalleri de veriyor. Takıldığınız konulardan uzaklaşmak yerine güçlü bir şekilde sarılmanızda fayda var.

BALIK

Kendinizi sorgulamanız gereken bir gündesiniz. Sizler de başkalarının etkisinde kalarak hayatınıza yön verip ve mutsuz olabilirsiniz. Kendinize karşı dürüst olun. Siz dengenizin bozulmasından yana değilsiniz. Maddi konularda Jüpiter'in geri hareketi sizi de etkileyecek. Unuttuğunuz faturaların ve ödemelerin sizi sıkmasını istemiyorsanız borçlarınız ve ödemelerinizi belli bir düzene oturtmalısınız. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Çalışkanlığınızla ve disiplinli yapınızla göz dolduracaksınız.