Günlük burç yorumları – 10 Mayıs 2019 Cuma

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 10 Mayıs Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 10 Mayıs 2019, 09:14 Güncelleme 10 Mayıs 2019, 09:14
Günlük burç yorumları – 10 Mayıs 2019 Cuma

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Sezgisel arayışlarınızın sürdüğü bir güne girebilirsiniz. Bazı konularda tam bitti derken aslında bitmediğini ve umut ışığı olduğunu görerek ümitlenebilirsiniz. Kişisel duygularınız ön plana çıkıyor. Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında denge kurmaya çalışırken, istemediğiniz kaoslara düşebilirsiniz. Bugün, sessiz ortamları tercih etmelisiniz. Son zamanlardaki uykusuzluğun güne geç başlamana neden olabilir. Trafiğe takılma gibi aksiliklerle karşı karşıya kalabilirsin.

BOĞA:

Başlattığınız ve bitiremediğiniz yakın zamanlı işlerinizi tekrar yoluna koyabilirsiniz. Herkesle fikir alışverişinde bulunabileceğiniz bir gün olabilir. Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinç altınız çok yoğun. Bazı konularda taviz vermekten korktuğunuz için, olayların detayları çok önemli. Bugün, her şeyi irdelemekten yorulabilirsiniz. Özellikle alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız. Hafta sonuna sakin girmeye hazırlanırken, kendini bir anda gerilmiş bir şekilde bulabilirsin. İş yerinde canın sıkılabilir.

İKİZLER:

Sizinle birlikte çalışan kişilerin sizden beklentileri doğrultusunda hareket etmeden önce olayı mantık süzgecinden geçirebilirsiniz.Bugün sosyal ilişkilerinize daha fazla değer veriyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kişiselliğinizi ön plana çıkarmakla, değerlerinizin herkes tarafından onaylanmasını istiyorsunuz. Parasal konuların gündeme gelmesini sağlayan yolculuklar, söz konusu olacaktır. Evinizle ilgili değişim söz konusu. Kariyerinde beklemediğin gelişmeler yaşanabilir. Gezegenlerin seyri zor bir gün olacağını işaret ediyor.

YENGEÇ:

Çevrenizde tutumunuzu değiştirmeniz gereken bazı konuları fark edecek ve zorlama yolundan vazgeçeceksiniz. Yeni tavrınız herkese ışık olacak. Duygusal anlamda kendiniz iyi hissetmek istiyorsanız, kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Bugün, herkesten çok daha fazla çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz. Bugün, maddi konularda yüksek hedefleriniz var ve olaylara bakış açınızda hiçbir esneklik yok. Yatırım yapmak gibi bir fikrin varsa ortaklıklardan uzak durman gerektiğini bir kez daha göreceksin.

ASLAN:

Takıntı yaptığınız konuların sizi zorladığı bir gün olabilir. Bir önceki geceden rüyalarınızın etkisi altında kalabilir gün içerisinde isteksiz bir tutum çizebilirsiniz. Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal anlamda etkileniyor ve sezgileriniz istem dışı çalışmaya başlıyor. Maddi konularda istediğiniz gelişimin, arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak değişim göstermesi, motivasyon açısından olumlu oluyor. Sınırlı hareket ettiğiniz zaman, kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Yakın çevrenden birinin sözleri kafanı çok kurcalayabilir. Ev satın alma, taşınma konularında destek görebilirsin.

BAŞAK:

Partnerinizle aranızdaki tartışmaların sıklaşması sizi biraz tedirgin ediyor olsa da problemler ciddiye dönmeden halletmeyi başarabileceksiniz. Ay ruhsal evinizde, Merkür yolculuklar evinizde bulunuyor. İkili ilişkilerinizde bir türlü istediğiniz performansı yakalayamadığınızı zannederek, huzursuzluk çekebilirsiniz. Oysa, biraz daha esnek olmanızın size getireceği pozitif enerjiyi karşı tarafa da yansıtabileceksiniz. Kendinizi denetlemekten vazgeçin. Hayatında nelerin eksik olduğunu sorgulayacağın bir gün. Eksikliklerinin üzerine gitmen takdir edilmeni sağlayacak.

TERAZİ:

Takım arkadaşlarınızın atak olmaması sıkılmanıza neden olabilir. Toplulukla ilerleyecek işlerde kendinizi ifade edemediğiniz için bir miktar gerginlik yaşayabilirsiniz. Olaylara yüzeysel bir bakış açısı getirmek istemediğiniz için, çevrenizle kişisel çarpışmalar yaşayabilirsiniz. Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir yaşam tarzınız gündeme geliyor. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, farklı olma duygusundan bir türlü kurtulmanız mümkün değil. Önemli anlaşmalara imza atabilirsin. İş arayışı içindeysen, önemli bir kurumla anlaşma sağlayabilirsin.

AKREP:

Arkadaşlarınızla oluşturacağınız mini topluluk etkinlikleri bugün size iyi gelebilir. Sizi anlayan kişilerle etkileşim içerisinde olmak ruhunuzu besleyen bir hale bürünebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerden çok fazla şey bekliyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmak istiyorsunuz. Çevrenize karşı yargılayıcı olmadığınız sürece, başarı sizden yana olacak. Bugün olayların arkasındaki gerçek nedenler üzerinde durmalısınız. Risk almaktan korkmayacak ve daha büyük kazançlar için cesur davranacaksın. Ekonomik olarak rahatlayacaksın.

YAY:

Hava elementi etkisi ile bugünlerde ateş etkiniz karışabilir ve özünüze dönebilirsiniz. Gezmek isteyeceğiniz bugünler sosyalleşmeniz için de oldukça uygun. Bugün, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Siz çabalarınızın boşa gitmediğini gördüğünüz zaman keyif almasını bilen ender kişilerdensiniz. Yeni ve sürpriz aşklar için özel bir gün. Bazı ortak görüşler içinde olduğunuz kişilerin, olumlu motivasyonları sizin için mükemmel bir zemin oluşturacak. Kalbin iyilik yapmaktan yana, insanlara yardımcı oluyorsun. Yurt dışı bağlantılı işlerinde bazı sıkıntılar yaşayabilirsin.

OĞLAK:

İşinizi iyi yapmanız rakip firmalardan teklifler almanıza sebep olabilir. Özel hayatınız hususunda da ikilemler yaşayacak olsanız da onları kolaylıkla çözümleyebileceksiniz. Ailenizin isteklerini çok çabuk hissedebileceğiniz bir gün. Annenizin aykırı düşünceleri ve fikirleri aklınızı karıştırabilir. Duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün, kalıcı değişimler yaşamaktan yanasınız. Fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunuyorsunuz. Mesleki şansınız oldukça güçlü. Birikim ve bütçe yapmak için uygun bir gün. Bir iş teklifi alabilirsin. Yeteneklerinle ilgiyi üzerine çekeceksin.

KOVA:

Bugünlerde yaşadığınız olaylar karmaşık görünebilir. Yalnız kalmak ve geleceğinizi düşünerek tasarlamak için uygun bir gün. Dikkat ve sevgi enerjisinde kalın. Bugün, sıra dışı düşünceler içinde yaşıyor fakat çevrenizin tepkisinden korktuğunuz için, belli etmek istemiyorsunuz. İyi niyetli yaklaşımlarınız ters anlaşılabilir. Kendiniz ifade ederken, kullanacağınız kelimelerin çok önemli olduğunu bilmeli ve toplumsal ilişkilerinizde ikna edici olmalısınız.. Ayaklarınızla ilgili problemler olabilir. Dikkatli olun. İşlerini düzene koymak isteyeceksin. Maddi konularda harcamalarına dikkat etmen gereken bir gündesin.

BALIK:

Bazı konularda doğuştan şansız hissedebilirsiniz bu da moralinizi bozabilir. Halbuki bütün olay tutumunuzda gizli. Siz zihninizde zor ve kolay etiketi koyuyorsunuz. Maddi konularda sezgisel yeteneğinizin çok güçlü olması, bazı idealleriniz ortaya çıkarırken, sizi de farklı kılıyor. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir. Bugün, ideallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız. Gün içinde yollarla ilgili fırsatların gündeme gelmesi, sizi unuttuğunuz konularda yeniden umutlandırabilir. Heyecanlı ve koşuşturmalı anlar yaşayacaksın. Motivasyonun yüksek. Yeni bir iş için bağlantılar kurabilirsin.